Iluspetsialist: ühelegi naisele ei meeldi mehe karedad käed või lõhkised küünenahad

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Küünehooldusele ning küüntele pööratakse tähelepanu pea igapäevaselt, kuid millegipärast on need teemad esile toodud pigem naisteportaalides ning mõeldud naistele. Meeste küüned aga vajavad samuti hooldust ning ka meeste käed võiksid näha välja hoolitsetud ning terved. 

Seetõttu uurisime pika kogemusega küünetehnikult ja Nail Passion e-poe loojalt Deivia Viiralt meeste küünehoolduse kohta.

Millele peaksid mehed kõige enam tähelepanu pöörama, kui rääkida küüntehooldusest? 

Kõige sagedasem, mida näinud olen, on see, et mehed lõikavad küüned nii lühikeseks kui võimalik. Õigem oleks jätta millimeetri pikkune vaba serv ja see ka puhtana hoida. Isegi, kui kasutada küünte lõikamiseks kääre või tange, peaks siiski viiliga tasandama.

Meeste küüntehooldus.
Meeste küüntehooldus. Foto: Nail Passion

Kui tihti võiksid mehed käia maniküüris? 

Väga palju oleneb siiski mehest, tema elukommetest ja erialast. Kui mees enda käte eest eriliselt tahaks hoolt kanda, külastaks ta maniküürijat keskmiselt korra kuus.

Kui palju erineb meestele tehtav maniküür naiste omast?

Meestele tehtav maniküür ei erine millegi poolest, kuid meeste küüsi üldjuhul ei lakita. Küll aga on olemas spetsiaalselt meestele mõeldud matid läbipaistvad lakid, mis jätavad küüne pinnale terve ja sileda välimuse.

Meeste küüntehooldus.
Meeste küüntehooldus. Foto: Nail Passion

Kas meeste kätele tuleks läheneda kuidagi teisiti? 

Meeste kätele ei tuleks küll teisiti läheneda, aga mehed võiksid muuta eksiarvamust, et nende käed pole nii olulised kui naiste omad. Mina vaatan esimese asjana alati mehe käsi. Kui on hooldamata käed, arvamus kohe langeb.

Millist nõu annaksite mehele, kes soovib, et tema küüned ja käed näeksid kenad välja, kuid ei soovi külastada maniküüri ega selle peale palju aega kulutada?

Kui selles osas teadmised puuduvad, võiks siiski nõu pidada mõne teadjama naisterahva või päris professionaaliga. Iga naine aitab hea meelega, ei tasu häbeneda.

Kui kodus vajalikud tarvikud olemas, pole tegelikult keeruline ise oma käte eest hoolitseda. Samuti ei tasuks häbeneda kätekreemi kasutamist – mehed, see ei vähenda kuidagi teie mehelikkust! Kreeme on ka spetsiaalselt meestele –  kreemi vajab teie nahk samamoodi nagu naiste oma. Ühelegi naisele ei meeldi mehe karedad käed või lõhkised küünenahad. Regulaarse käte kreemitamisega on nahad juba loomulikult paremas olukorras, ega vaja tihti tangidega kallale asumist. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles