Viis saladust, kuidas olla kõige enesekindlam naine ruumis

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Alati kui ruumi siseneb säravalt enesekindel naine, on see justkui stseen filmist. Ta kõnniks otsekui aegluubis, juuksed täiuslikult lehvimas ja vankumatu pilk julgelt enda ette suunatud. Selline sundimatult näiv käitumine on tegelikult teadliku töö vili ja täiesti õpitav.

Pure Wow paljastab, millise on sellise naise saladused ja kuidas ta jätab endast nõnda enesekindla mulje. 

Ta on alati positiivne

Tema klaas on alati pooltäis. Positiivne ellusuhtumine on enesekindluse vundament. Kui sa pole tegelikult rõõmus ja ei tunne, et tahaks naeratada, siis teeskle seda! Lõpuks on kõik kinni sinu peas ja varsti tuleb ka sisemine välisele järgi.

Ta teeb teistele komplimente

Mõni hea sõna sõbrale või tuttavale teeb head meelt talle, aga ka sulle. Lisaks näitab see, et sa oled piisavalt enesekindel, et teisi kiita. Need, kes teisi maha teevad, on enamasti ise väga ebakindlad.

Ta on kõigeks valmis

Uute asjade proovimine on vahel väga hirmus, kuid kui sa oled oma mugavusstoonist välja astunud ja proovinud midagi täiesti uut, siis annab see su enesekindlusele hoobilt vunki juurde. See võib olla midagi väga lihtsalt, näiteks üksi kinos käimine või ka üksi matkamine.

Ta ei võrdle end teistega

Kuna enesekindlus tuleb seestpoolt, siis ei ole hea mõte end pidevalt teistega võrrelda. Õpi oma vigadega leppima ja mõtle rohkem sellele, mille üle on sul endal uhke olla. Hinda oma häid omadusi ja kui märkad end kedagi kadestamas, siis tee talle selle kohta kompliment.

Ta ei karda abi paluda

Eemalt võib tunda, et enesekindel inimene saab kõigega üksi hakkama, kuigi see pole loomulikult tõsi. Oma piiride tunnetamine ja julgus abi küsida on selged näitajad, et sa oled arenemisvõimeline ja ei karda eksida. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles