Üheksa hullu viisi, kuidas sarvekandjad on eksidele kätte maksnud (1)

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia / Scanpix

Saladuste jagamise keskkonnas paljastavad petetud inimesed, kuidas nad on oma partneritele sarvetegemise eest kätte maksnud.

  1. «Mu kutt pettis mind, nii segasin ma tema kohvi sisse kõhulahtistit. Ma peitsin kõik vetsupaberi ära. Nüüd ma ootan…»
  2. «Mu abikaasa pettis mind. Ma hõõrusin ta aluspükstesse mürgipuud ning panin ta uskuma, et tal on herpes.»
  3. «Mu kutt pettis mind ja ma veensin teda, et peaksime tegema ühesugused tätoveeringud. Tema läks esimesena masina alla, mina läksin koju.»
  4. «Ma just nägin oma endise kihlatu uut pruuti selle auto roolis, mille mina ostsin. See on jätkuvalt minu nimel. Ma tegin just politseisse avalduse selle ärandamise kohta.»
  5. «Mu endine kutt naeris mulle näkku, kui ma hakkasin nutma, sest sain teada, et ta on mind kuus korda petnud. Ma virutasin talle rusikaga näkku.»
  6. «Ma jäin oma endise kuti emale vahele, kui parasjagu rappisin noaga kuti diivanit. Ütlesin talle, et ta pettis mind, mille peale ema ütles: «Lõhu ta rehvid ka ära.»»
  7. «Kolm ja pool aastat tagasi jättis mu endine kihlatu mu maha ning abiellus teise naisega. Ma lõpetasin ülikooli juristina ja nüüd on see naine minu klient ja ma tegelen tema lahutusega. Iial ei tasu vist karma võimu alahinnata?»
  8. «Ma sain teada, et mu mees on saatnud oma eksile seksikaid tekstisõnumeid. Ma maksin kätte – vahetasin telefonis ta ekspruudi numbri ta bossi numbri vastu…»
  9. «Mu kihlatu pettis mind. Kättemaksuks seksisin ma meie voodis kellegi teisega ja filmisin seda. Kui mees koju tuli, leidis ta eest vaid tühja maja ja videokaamera, mille talle jätsin.»
Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles