Kaheksa võrgutamise reeglit, mida naised tahavad, et mehed teaksid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia / Scanpix

Naise võrgutamine pole kunagi kerge ning on palju võimalikke vigu, mis võivad suhtluse alguse nurja ajada. Võrgutamine nõuab austust ja enesekindlust.

Seega on AskMen pannud kokku kaheksa nõuannet, mis teevad selle teile kergemaks:

1. Ära sega naisi avalikus kohas.

See võib tulla üllatusena, kuid naistele ei meeldi, kui neid üritatakse igapäevategevuste keskel võrgutada. Seega pole mõtet läheneda naistele, kes kuulavad kõrvaklappidest muusikat või poodlevad õhtusöögi jaoks. Kõige parem koht lähenemiseks on siiski baar või mõni üritus.

2. Ära ürita naise enesehinnangut alandada.

See on aegunud taktika, mis näeb ette seda, et sa alandad naise enesehinnangut selleks, et ta sind märkaks. Selline taktika aga pole soovitatav, kuna näitab sind negatiivses valguses ning suhe on tõenäoliselt määratud nurjumisele.

3. Hoia välimuspõhiste komplimentidega tagasi.

On igati lubatud öelda naise välimuse kohta mõni hea sõna, kuid tuleks igati vältida detailidesse langemist. Näiteks ei tohiks iial öelda midagi naise rindade kohta, isegi kui see tunduks sulle komplimendina. See võib ehmatada naise ära, rikkudes sinu võimaluse täielikult. Seega on turvaline teha kompliment tema naeratuse, soengu või riietuse kohta.

4. Ära survesta naist, kui ta ütleb sulle ära.

Sa ei jõua kaugele, kui naine pole sinuga välja minemisest huvitatud. Kui naine mainib, et tal on poiss-sõber või ta pigem veedaks õhtu oma sõbrannaga, siis pole mõtet ennast peale suruda, tema otsus on «ei». Naistel on tihti raske öelda mehele ära, sest mees võib muutuda agressiivseks. Kõige targem on edasi liikuda ning uue naisega üritada, kui ühelt tuleb eitav vastus.

5. Räägi naisega nagu inimesega.

Paljud suhte- ja võrgutamisabile pühendatud internetisaidid on keskendunud ideele, et naine on võõras liik kusagilt teisest universumist, kellel on omad reeglid. Naised on aga inimesed nagu mehedki. Naiste iseloomu peaks samaväärselt võtma nende välimusega. Selle asemel, et kasutada teada-tuntud võrgutuslauseid, võiks küsida naiselt näiteks, mis on tema lemmikfilm.

6. Avalause oleneb keskkonnast.

Kuna tänapäeval toimub suurem osa võrgutamisest internetis, siis oleks targem mõelda mõni pikem ennast tutvustav lause. Lihtne «tere» on sealjuures igav ega ütle mitte midagi sinu kohta. Reaalses elus on aga lihtne «tere» kõige parem, sest jätab jututeema lahtiseks. Pikem ennast tutvustav lause võib näost näkku suhtluses aga rohkem kätte maksta, kuna võib tunduda sunnituna.

7. Säilitada vestluse voolavus.

Võrgutamine ei piirne ainult vestluse alustamisega. Kui sa tahad talle muljet avaldada, siis tuleks vestlust ka hoida. Selle saavutamiseks on hea teha mõni leebem nali või rääkida huvitav anekdoot ja leida mõni ühine huvi.

8. Mõtle, kuhu sellest punktist edasi liikuda.

Kui esmane mulje sinust on jäänud hea ning sa oled saanud ta numbri, siis tuleb mõelda, kui kaugele sa tahad suhtlemisega minna. Kui oled ainult seksi peal väljas, siis nii tuleks ka öelda, et vältida talle haiget tegemist. Kui aga sul on plaanis kohting, siis tuleb mõelda koht, mis talle kindlasti meeldiks. Uuri rohkem läheduses olevate restoranide või kohvikute kohta.

Järgides neid kaheksat punkti ei tohiks olla mingi probleem läheneda naisele baaris austuse ja viisakusega. Kui ei õnnestu esimesel korral, siis tuleb alati edasi üritada. Lõppude lõpuks ei saa olukord minna kuigi hapuks. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles