Kuidas hoolitseda oma pesu eest nagu ekspert?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia / Scanpix

Pesu ostmine on suhteliselt keeruline eriti siis, kui väikesed riidejupid pitsi maksavad palju raha ja enamik inimesi ei näe neid kunagi sinu seljas. Sellegi poolest muudab kvaliteetse pesu kandmine naise enesetunde võimukamaks ja seksikamas. Kui sa oled juba kulutanud palju raha oma pesu peale, siis võiksid teada, kuidas selle eest hoolitseda. 

Pesu eest peab hoolt kandma, muidu muutuvad su kalli rahaga ostetud rinnahoidjad ja püksikud varsti kasutamatuks ning silmakriipivaks. Siin on mõned nipid, kuidas hoolitseda oma pesu eest nagu ekspert, vahendab Bustle.

1. Ära pese oma rinnahoidjat pärast igat kandmist

Samamoodi nagu sa ei pea iga päev oma juukseid pesema, siis tihe pesu võib rikkuda rinnahoidja struktuuri ja toestuse.

2. Pese oma pesu käsitsi

Soovitavalt võiksid oma rinnahoidjaid pesta iga kuue kuni seitsme kasutuskorra järel, aga kindlasti käsitsi. Lase kaussi soe vesi ja lisa juurde õrn pesupulber ning keeruta natuke aega oma pesu vees, seejärel loputa ja vääna õrnalt liigne vesi välja.

3. Ära pane oma pesu kuivatisse

Kui sul ei ole parajasti teist varianti ja sa pead oma pesu pesumasinas pesema, siis ära mitte mingil juhul pane neid kuivatisse.

4. Aseta oma rinnahoidja korvid üksteise sisse

Kui sul on pesu jaoks eraldi koht, siis aseta oma rinnahoidjad alati üksteise sisse, et korvid üksteist toetaksid, nii ei vaju korvid sisse.

5. Riputa oma pesu riidepuule

Kui sul on selline luksuslik võimalus, siis näiteks eriti kvaliteetse siidist pesu võiksid kenasti riidepuudele riputada. Sellise variandi puudumisel aseta pesu lihtsalt lamedale pinnale ja proovi vältida siidist kohtade voltimist või keerdumist. 

A photo posted by Journelle (@shopjournelle) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles