TÕELINE SÕDA! FBI uurib Brad Pitti kohta esitatud kahtlustusi lapse väärkohtlemises

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
20 September 2016 - Los Angeles, CA - Angelina Jolie Pitt has filed for divorce from Brad Pitt. Jolie Pitt, 41, filed legal docs Monday citing irreconcilable differences. Jolie Pitt requested physical custody of the couple's shared six children
20 September 2016 - Los Angeles, CA - Angelina Jolie Pitt has filed for divorce from Brad Pitt. Jolie Pitt, 41, filed legal docs Monday citing irreconcilable differences. Jolie Pitt requested physical custody of the couple's shared six children Foto: Admedia, Inc/Kevan Brooks/AdMedia /Newscom/Si

Need, kes arvasid, et asjad ei saa enam Angelina Jolie ja Brad Bitti vahel hullemaks minna, peavad tõdema, et saavad ikka küll. Kõmuportaal TMZ teatas hiljuti, et Brad Pitt võis väärkohelda oma last. Vaata «Seitsmeste uudiste» videost!

Seni on saladuseks jäänud, miks täpselt Angelina lahutuspaberid sisse andis. Väidetavalt toimus Angelina ja Bradi vahel paar päeva enne seda suur tüli, mille keskmes olnud ka poeg Maddox. Bradi lähedalseisev isik kinnitab, et kõik füüsilise ja verbaalse vägivalla süüdistused on fabritseeritud. Kas süüdistustel on tõepõhi all, on veel ebaselge, kindel on, et asja uurib FBI.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles