Kaheksa nippi, kuidas Botoxita noorem välja näha

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kõigile neile, kes ei poolda ilusüste, olgu rahustuseks teadmine, et nooruslikku välimust saab saavutada ka teisiti. 

Pure Wow loetleb soovitusi, kuidas saavutada pringimat nahka ilma nõelteta.

Maga rohkem: püüa magada igal öösel kuni 8 tundi, et silmaalused ei oleks mustad ja tursunud. Pea meeles, et rakkude uuenemine toimub õhtul kümnest öösel kella kaheni, mistõttu on kasulik varem magama minna.

Kasuta õhuniisutajat: sel ajal kui sa magad oma kosutavat iluund, võiks su kodu õhuniiskust reguleerida niisutaja. See on eriti kasulik talvel, kui õhk läheb kütmise tõttu väga kuivaks. 

Joo rohkem vett: kuiv nahk on kortsus nahk. Joo küllaldaselt vedelikke, et su tervis oleks korras ja nahk prink.

Söö rohkem kala ja värskeid vilju: nii saad toidust piisavalt antioksüdante, mis kaitsevad sind vabade radikaalide kahjustuste eest. Kalast saad kasulikke oomega-3-rasvhappeid, mis aitavad väsinud nahka turgutada.

Väldi suhkrut: liigne suhkru tarbimine võib nõrgestada nahas kollageeni ja elastiini, mis annavadki nahale selle noorusliku vetruvuse. Mõni maius veel suurt liiga ei tee, aga osaline magusa piiramine tuleb naha välimusele kindlasti kasuks.

Kontrolli oma kosmeetikat: vaheta võimalusel kõik puuderjad tooted vedelate ja niisutavate kreemide vastu välja. Nende hulka kuuluvad näiteks jumestuskreem, põsepuna, highlighter ja lauvärv.

Kasuta retinooli: see A-vitamiin kiirendab raku-uuendust ja stimuleerib kollageeni kasvu, mille tulemuseks on ühtlasema tooniga ja pringim nahk. Uuri lähemalt dermatoloogi käest, kuidas seda kasutada, et mitte oma nahka ärritada.

Proovi laserhooldust: laserhooldusega saab vähendada näonahal ja dekolteel pigmendilaike ning pinguldada nahka, et vähendada väikeste kortsukeste silma hakkamist. Pea aga meeles, et kasutaksid pärast hooldust järjepidevalt päikesekaitsekreemi, et tulemus püsiks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles