Eestis avati luksuslik Venemaa orgaanilise kosmeetika esinduskauplus

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Natura Siberica esinduskauplus
Natura Siberica esinduskauplus Foto: Viru Keskus

Laupäeval, 1. oktoobril avas uksed Venemaa orgaanilise kosmeetika Natura Siberica esimene esinduskauplus Eestis. Rohkete auhindadega pärjatud kvaliteetse orgaanilise kosmeetika leiab nüüd Viru Keskuse esimeselt korruselt. Tegemist on brändi neljanda poega kogu Euroopas, sarja müüakse rohkem kui 40 riigis.

Natura Siberica on esimene Venemaa päritolu kosmeetikabränd, mis kasutab oma toodetes ainult ülikvaliteetseid orgaanilist päritolu koostisosi. Enamik kasutatavast toorainest pärineb Siberi puutumatust loodusest, mille taimed on karmide ilmastikutingimustega kohanemiseks arendanud välja eriti tugeva kaitsevõime ning sisaldavad rohkelt antioksüdante. Just need omadused on Natura Siberica teadlased kandnud üle ka toodetesse.

Natura Siberica sarja kuuluvad näo-, keha- ja juuksehooldustooted, aga ka orgaaniline dekoratiivkosmeetika ning spetsiaalselt väikelastele mõeldud sari. Esinduskaupluses on  esindatud kogu nende toodete valik, sealhulgas Oblepikha Siberica Professional sari, mis põhineb hinnalisel astelpajuekstraktil ja -õlil, premium SPA-hooldus sari Fresh Spa ja eksklusiivselt meie turule mõeldud Natura Siberica Loves Estonia sari, mille koostises on naturaalset saialille ning Eesti  rahvuslille – rukkilille, ekstrakti.

Lisaks pakub Natura Siberica oma poe klientidele ainulaadset võimalust saada kohapeal osa unikaalsetest SPA-hooldustest, milleks kasutatakse nende enda professionaalset SPA-hooldussarja Fresh Spa. Näo- ja kätehooldusi tehakse butiigi mugavas ja privaatses SPA-nurgas, kätehoolduste hinnad algavad 15st ja näohoolduste hinnad 25st eurost. Kõikidele klientidele, kes teevad üle 60 eurose ostu, kingib Natura Siberica tasuta kätehoolduse.

Põnevaid üllatusi jagub esinduskaupluses veelgi, kuna kolm korda päevas on poe külastajate jaoks happy hour, mil kõikidele klientidele antakse kingituseks kaasa pudel kohapeal värskelt pressitud Siberi seedrimänniõli. Vitamiinidest, omega rasvhapetest ja mikroelementidest pakatav seedrimänniõli on võimas antioksüdant, mis tõstab naha loomulikku kaitsevõimet, võitleb vananemisilmingutega ning parandab naha ja juuste struktuuri.

Toodete vastavust Euroopa ja maailma kosmeetikatööstuse kõrgetele kvaliteedistandarditele ning lubatud toimete paikapidavust tõestavad arvukad brändile omistatud sertifikaadid, sealhulgas näiteks  ICEA, ECOCERT, COSMOS STANDARD, BDIH jt. Natura Siberica on maailmas pärjatud ka erinevate mainekate auhindadega, olgu siinkohal mainitud näiteks Cosmoprofi parim roheline kosmeetikatoode (Itaalia, Bologna, 2012), parim orgaaniline tootesari emadele ja beebidele (Suurbritannia, London, 2013),  Beauty Challenger Awardsi parim näohooldustoode (Prantsusmaa, Pariis). Inglismaal müüakse Natura Sibericat kuulsas Harrodsi kaubamajas ning Prantsusmaal tuntud Monoprix ketis. Natura Siberica esinduskauplused on Euroopas avatud lisaks Tallinna uhiuuele butiigile ka Kopenhaagenis, Barcelonas ning Belgradis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles