Kirjuta meile moest ja võida piletid Tallinn Fashion Weekile

Ingrid Dreyersdorff
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuldnõel - Eesti mainekaim moeauhind
Kuldnõel - Eesti mainekaim moeauhind Foto: TFW

Seekord tahame teada, millised on lugejate kõige suuremad moeäpardused. Kas käisid kohtingul purunenud kontsakingaga või kandsid viisakas restoranis dressipükse? Kirjuta meile oma seiklustest ja võid võita pileti Tallinn Fashion Weekile. 

Sel sügisel tähistab Tallinn Fashion Week kümnendat juubelit. 19.-22. oktoobril aset leidev üritus toob Kultuurikatla Black Box saali nimekad disainerid, oma kollektsioone esitlevad Kriss Soonik, Piret Ilves, Iris Janvier, Kokomo Collection, Kirill Safonov ning mitmed teised tuntud disainerid ja moebrändid. Lisaks tähistab moenädala raames oma 25 aasta juubelit kodumaine rõivabränd Baltman ning suurejoonelisel Kuldnõela galal antakse üle Eesti tähtsaim moeauhind.

Jagame oma lugejate vahel üheksa piletit koos kaaslasega Tallinn Fashion Weeki järgmisetele šõudele:

  • ühe võitja kaaslasega kolmapäeval 19.oktoobril kell 18.00 Gita Siimpoeg, Tallinna Ettevõtlusinkubaator: Raili Nõlvak, Kokomo Collection
  • kaks võitjat kaaslasega neljapäeval 20. oktoobril kell 18.00 Anu Hint, Katre Arula
  • ühe võitja kaaslasega neljapäeval 20.oktoobril kell 19.30 Iris Janvier
  • ühe võitja kaaslasega neljapäeval 20.oktoobril kell 21.00 Piret Ilvesele, Diana Arno
  • kaks võitjat kaaslasega reedel 21.oktoobril kell 18.00 Marimo Fashion, Mammu Couture
  • ühe võitja kaaslasega laupäeval 22.oktoobril kell 18.00 Kriss Soonik
  • ühe võitja kaaslasega laupäeval 22.oktoobril kell 20.00 Baltman: Born Fearless

Loosis osalemiseks kirjuta meile, milliseid moeäpardusi on sinuga juhtunud. Ootame väga kõikide lugejate kirju, kes on valmis avameelselt oma moefopaasid teistega jagama. Ükskõik, kas sul rebenes seelik või sukkpüksid, anna meile teada- mida lõbusam, seda parem!

Kirjavõistlus kestab 16. oktoobrini (kaasa arvatud) ja ootame teie kirjutisi aadressil naine@postimees.eeKõikide vastanute vahel kuulutatakse 17. oktoobril välja võitjad, kellega võetakse ühendust. Piletid on välja pannud Tallinn Fashion Week.

***

Klikka reklaamribale ja vali oma lemmikdisainer!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles