Galerii: Max&Moi esitles suurejoonelise show'ga uut sügistalvist kollektsiooni

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Luksusbränd Max&Moi esitles 4. oktoobril Niguliste muuseumis oma värskeimat sügistalvist kollektsiooni. Moehuvilisteni jõudis naiselikke võlusid hindav ajatu elegants, mis seab esikohale kvaliteedi ja eksklusiivse materjalivaliku.

Max&Moi 2016. aasta sügistalvist kollektsiooni iseloomustavad karusnahkse ääristusega kašmiirkampsunid, figuuri paitavad nahkpüksid, võluvad siidpluusid ja kargeid sügistuuli trotsivad mantlid. Müstilise orelimuusika saatel kõndisid Niguliste muuseumi lavalaudadel peened šampanjatoonid käsikäes eri varjundites halli ja õrnade pastellidega.

Foto: Kalev Lilleorg

Max&Moi moebränd kuulub Lederer gruppi, mis on Prantsusmaal loodud 1925. aastal, omades põlvkondade pikkust kogemust luksuskaupade äris.

Foto: Kalev Lilleorg

Brändile iseloomulik detailitäpsus ja hoolega valitud materjalikooslused toovad rõivakunsti austajateni prantslasliku karakteristikaga ajatu klassika. Tänaseks enam kui 30 riigis tegutsev Max&Moi hindab moes ennekõike lihtsa joonega lõikeid ja mugavust, kuid kombineerib neid julgelt eksklusiivsete materjalidega. Läbi hooaegade on Max&Moi rõivavalikus alati oma koht ajatul nahal, karusnahal ja üdini naiselikul kašmiiril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles