Victoria Beckham paljastas imeliku ilusaladuse

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
British fashion designer Victoria Beckham poses as she arrives on May 11, 2016 for the opening ceremony of the 69th Cannes Film Festival in Cannes, southern France.  / AFP PHOTO / Valery HACHE
British fashion designer Victoria Beckham poses as she arrives on May 11, 2016 for the opening ceremony of the 69th Cannes Film Festival in Cannes, southern France. / AFP PHOTO / Valery HACHE Foto: VALERY HACHE/AFP

Victoria Bechkam rääkis hiljuti Net-A-Porterile oma lemmiktoodetest, tervislikust toitumisest ja uuest meigikollektsioonist. Muuhulgas paljastas naine oma ilusa näonaha saladuse ja see oli oodatust pisut veidram. 

«Ma käin Los Angeleses suurepärase dermatoloogi juures, kelle nimi on Dr. Harold Lancer. Ma tean teda juba aastaid ja ta aitas mu naha korda saada. Mul oli tegelikult väga halb näonahk, aga tema soovitas mul iga päev lõhet süüa. Ma küsisin, kas seda peab tõesti iga päev sööma ja dermatoloog vastas, et lõhe sisaldab palju omega-3 rasvhappeid, mis teevad naha elastseks,» paljastas Victoria oma näonaha saladuse. Ikkagi, iga päev?

Muuhulgas rääkis naine oma moeäpardustest ja kirjeldas, et mingi hetkel oli tema jaoks täiesti normaalne ülikõrgete kontsakingadega ja üheksa kuud rasedana ringi liikuda. Üldiselt ei leia Victoria, et tal oleks väga suuri moeäpardusi olnud, pigem selliseid, mille üle võiks natukene naerda, aga mitte piinlikust tunda. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles