Lugejate moeäpardused: tolmuimejasse takerdunud jakk

Ingrid Dreyersdorff
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Panther Media / Scanpix

Tallinn Fashion Weeki lugejamängu raames kirjutas meile oma hirmnaljakast ja õpetlikust moefopaast Greta. Piletiloosis osalemiseks kirjuta meile, milliseid moeäpardusi on sinuga juhtunud. Ükskõik, kas sul rebenes seelik või sukkpüksid, anna meile teada – mida lõbusam, seda parem.

Kõik, kes mind tunnevad, on teadlikud minu äpardumistest ja on ehk isegi neid pealt näinud ning seda üht meeldejäävamat oli ausalt öeldes päris raske valida. 

Siiski, olles esimesel töönädalal hotelliteenindajana, olin üsna aldis tegema rumalaid vigu, olles vastavalt eale paras tuulepea. Mäletan täpselt, kuidas mulle pidevalt öeldi, et «võta see kardigan töö ajaks ära, jääd veel kinni kuhugile». Nimelt armastasin kanda pikki, peaaegu et maani jakke, mis igale poole takerduda võisid.

Ignoreerides kõigi hoiatusi, läksin ühel lõunal jällegi tuba koristama, kui järsku takerduski mu jakk tolmuimejasse ja olin otseses mõttes ühendatud tolmuimejaga. Just sel samal hetkel astus tuppa ka selles toas viibinud meesterahvas ning tema esimeseks vaatepildiks avanes pilt, kuidas ma üritan meeleheitlikult välja lülitada endiselt undavat masinat ja samal ajal tirida jakki seljast, mida oli toateenindajatele ettenähtud tugevalt kinni seotud paeltega põlle alt võimatu kätte saada.

Pakun, et mees seisis tardunult kohal paar sekundit ning mina märkasin teda alles siis, kui tolmuimeja välja lülitus tänu mehe tegutsemisele, tõmmates stepsel välja seinast, kuhu mina ei ulatunud. Tirisin oma jakki mitte enam nii tervena tolmuimejast välja ning kohmetult jooksin koos masinaga toast. Nägin sel päeval hiljem härrat koridori peal ja igakord vastasin tema muigele pea ära pööramisega. Õppetund!

Kirjavõistlus kestab 16. oktoobrini (kaasa arvatud) ja ootame teie kirjutisi aadressil naine@postimees.ee. Kõikide vastanute vahel kuulutatakse 17. oktoobril välja võitjad, kellega võetakse ühendust. Piletid on välja pannud Tallinn Fashion Week.

***

Klikka reklaamribale ja vali oma lemmikdisainer!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles