Lugejate moeäpardused: kaks paari sukkpükse ja katkised stringid

Ingrid Dreyersdorff
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia / Scanpix

Tallinn Fashion Weeki lugejamängu raames kirjutas meile oma moeäpardustest Diana. Piletiloosis osalemiseks kirjuta meile, milliseid moeäpardusi on sinuga juhtunud. Ükskõik, kas sul rebenes seelik või sukkpüksid, anna meile teada – mida lõbusam, seda parem.

Olen 31.aastane naine ja mul on kaks üsna naljakat situatsiooni, mis oleks võinud väga piinlikult lõppeda.

Esimene lugu juhtus gümnaasiumi ajal. Küllap teab enamus seda, kuidas ei viitsita riideid korralikult seljas võtta. Tõmbasin teksad koos sukkpükstega ära panin ilusasti toolile homset ootama. Hommikul panin riidesse ja kooli WC-s olin suhteliselt hämmingus, kui avastasin, mis mu teksapükste seest tuleb. Sikutasin ja sikutasin  ja «ohoo!» eelmise päeva sukkpüksid. Hommikul olin juba uue paari sukkpükse jalga pannud ja vanad jäid teksastesse. Päris piinlik oleks olnud, kui kuskil mujal oleks avastanud.

Teine lugu juhtus aasta tagasi eelmises töökohas. Töötasin kõnekeskuses suures kontoris ja seal oli palju inimesi . Kuna oli suvine aeg, siis kandsin ma seelikut, aga sukkpükse ma ei kandnud.

Ükshetk hakkasin WC-sse minema, aga kohale jõudes märkasin põrandal stringe. Natuke mõtlemist ja taipasin kiirelt, et need kuulusid ju mulle. Mu kollased, paeltega stringid olid katki läinud ja ära kukkunud.  Hea, et mõned meetrid varem seda ei juhtunud oleks vist piinlikkusest maa-alla vajunud, kui keset kontori põrandat oleks stringid jalast kukkunud. Tükk aega sain WC-s üksinda naerda.

Rääkisin õele ja ühele sõbrannale, mis oli juhtunud - mõlemad said kõhutäie naerda.

Õde soovitas et, kui olekski keset kontorit ära kukkunud, siis oleks pidanud ruttu jalaga kellegi teise laua alla lükkama või siis ülesse korjama ja kõva häälega küsima, et kelle omad.

Kirjavõistlus kestab 16. oktoobrini (kaasa arvatud) ja ootame teie kirjutisi aadressil naine@postimees.ee. Kõikide vastanute vahel kuulutatakse 17. oktoobril välja võitjad, kellega võetakse ühendust. Piletid on välja pannud Tallinn Fashion Week.

***

Klikka reklaamribale ja vali oma lemmikdisainer!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles