Kuus nippi, mis toetavad plaani hakata tervislikumalt sööma

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kui on soov kaalust maha võtta, käivad trenn ja toitumine ikka käsikäes, sest ilma suutäisi lugemata pole trennist palju kasu. Women’s Running annab nõu, kuidas sellega edukalt pihta hakata.

  • Võimalusel söö alati puhast toitu - värskeid puuvilju, köögivilju ja täisteratooteid. Mida vähem on toitu eelnevalt töödeldud, seda parem.
  • Lisa oma söögile kasulikke vürtse. Tšillipulber ja piprahelbed taltsutavad söögiisu ja aitavad kaasa kalorikulule. 
  • Ära unusta iga päev korralikult vett juua. Joo vähemalt 8 klaasi vett päevas. Ka roheline tee on kasulik rüübe, mis aitab kontrollida näljatunnet.
  • Ära premeeri end maiustustega. Juba ühe küpsisega võid rikkuda selle, mis hommikujooksuga saavutasid. Kui tahad end kuidagi premeerida, siis kingi endale üks lõõgastav massaaž, osta uusi treeningriideid või leia aega, et teha üks kosutav lõunauinak. 
  • Mõtle järele, enne kui pistad toidu suhu. Võta toitu kui kütust, nii on sul lihtsam muuta oma suhtumist söömisesse ka üldises plaanis. Kas sa annad oma kehale vajalikku energiat, et liikuda ja elada või saboteerid oma eesmärke?
  • Pane kirja, mis sa täpsemalt sööd. Kasulik on oma söögid kirja panna juba päevaseid toidukordi planeerides, siis saad vajadusel teha muudatusi.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles