Saage tuttavaks: just see «kuum vanaisa» teeb moelavadel ilma

Dagmar Lamp
, Postimehe naisteportaali juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Upworthy / Kuvatõmmis

Deshun Wang on Hiinas sündinud 80aastane modell. «Paljud inimesed märkasid mind pärast moeetendust ning mõned neist kutsuvad mind isegi «kõige kuumemaks vanaisaks»,» muigab mees, kes näitab, et vanus on vaid number.

Deshunist sai samuti koheselt interneti-sensatsioon, teda ennast ajab ootamatu kuulsus aga naerma. «Aga teate, mis? Et selleks päevaks valmistuda, läks mul 60 aastat!»

24aastaselt oli ta teatrinäitleja, 44aastaselt hakkas õppima inglise keelt. 49aastaselt pani ta aluse isiklikule pantomiimi-trupile ning võttis suuna Pekingisse. «Mul ei olnud hinge taga midagi, ma alustasin nullist,» räägib härra, kes esimest korda astus üle jõusaali ukseläve 50aastaselt. Lavale naasis ta seitse aastat hiljem, kus tõi publiku ette ainulaadse elavate skulptuuride sõu. 70aastaselt pühendus ta spordile tõeliselt ning esimesed sammud moelaval tegi ta 79aastaselt.

«Ma olen alles 80, mul on veel üht-teist pakkuda! Mul on veel unistusi, mille poole püüelda. Uskuge mind, potentsiaali saab arendada. Kui sa usud, et on liiga hilja, ole ettevaatlik – ärgu olgu see sul vabanduseks, et alla anda. Keegi ei saa sind edu teelt eemal hoida, kui vaid sina ise,» ütleb Deshun sõnad, millest meil kõigil on õppida.

This man — a runway model at 80 years old — is challenging our perception of what it means to be a senior citizen. (via Redstart Media)

Posted by Upworthy on Monday, 10 October 2016
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles