Video: vaata moetalentide viimaseid väljakutseid enne õhtust Kuldnõela

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Disainer ja Liina Stein
Disainer ja Liina Stein Foto: Ekraanitõmmis videost

Täna õhtul astuvad Tallinn Fashion Weeki suurejoonelisel Kuldnõela galal üles Samsung Galaxy Dream moetalentide konkursi kaks võitjat, kelle mentoriteks on viimastel kuudel olnud Eesti tunnustatud rõivadisainer Liina Stein ja üks enim jälgitud moeblogija Kristjaana Mere.

Enne aasta moesündmust on noored talendid pidanud silmitsi seisma mitme väljakutsega, millest viimased on pannud neid tõsiselt proovile.

Pärast moeportfoolio koostamist oli modelliks pürgiva Käthlin Pärna teiseks suuremaks ülesandeks käia Kristjaana Mere juhendamisel castingutel ja leida endale tööd modellina. Oma oskuseid käis ta näitamas Lindexile, Kokomole ja Liina Steinile. Käthlinil läks väga hästi ning selle krooniks näeb teda juba täna õhtul Kuldnõela galal modellina moepoodiumil kõndimas.

Disaineriametist unistav Anette Sepp sai pärast oma esimese kleidi disainimist Liina Steinilt veel hulganisti näpunäiteid ning tõelise väljakutsena võimaluse olla Liinale abiks Liis Lemsalule esinemiskleidi loomisel. Täna õhtul astub Liis Lemsalu üles Kuldnõela õhtujuhina kandes laval just seda kleiti. Ühtlasi esitleb noor disainer oma esimest kollektsiooni sel reedel TFW ametlikul afterparty’l.

Juuli lõpus kuulutasid Eesti rõivadisainer Liina Stein ja üks enim jälgitud moeblogija Kristjaana Mere koostöös Samsungiga välja Galaxy Dream moetalentide konkursi, mille kaks võitjat on nüüdseks enam kui kuu aega tutvunud moemaailma telgitagustega tuntud mentorite juhendamisel. 

 Samsungi Facebooki lehel toimuvast moetalentide konkursist said perioodil 27.07-14.08 osa võtta kõik trenditeadlikud noored, kelle seast valis Samsung koos Liina Steini ja Kristjaana Merega välja oma unistusi teoks tegema kaks silmapaistvat noort. Konkursivõitjad on vastu võtnud mitmeid uusi väljakutseid, millest viimane ja kõige olulisem on ülesastumine suure publiku ees juba sel nädalal toimuval Tallinn Fashion Weekil.

Vaata videotest, kuidas noored moetalendid seisid silmitsi oma viimaste väljakutsetega enne suurte unistuste täitumist!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles