Video: prints osutub hoopis hirmuäratavaks memmepojaks

Dagmar Lamp
, Postimehe naisteportaali juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kanal 2 / Saladused

«Saladused» piilub täna kell 21 maailma, kust mõistlikum tundub tegelikult põgeneda. Kanal 2 ekraanile jõuab tõestisündinud lool põhinev psühholoogiline põnevik, mis avab ühe perekonna hämarad suhted, kus ükski inimene ei ole selline nagu ta esialgu paistab... 

Üksikema Aire ei tahtnud muud, kui leida mees, kes tooks ta ellu põnevust ja killukese päikest. Selle mehe Aire ka leiab, aga Indrekuga käib kaasa üks saladus. Esmapilgul viisaka ja lipsustatud härrasmehe kesta all peitub memmepoeg, kes kartusest ema ees on otsustanud endale lõpuks naise leida.

Just ema Leida on see, kes kõike kontrollides on pojale käsu kätte andnud pruut majja tuua, sest küla peal on levimas kuulujutud, mis rangele prouale au ei tee. Kahjuks ei tea Aire sest plaanist midagi ja sõidab vastu tulles Indreku soovidele emaga kohtuma. See kohtumine osutub aga kõike muud kui meeldivaks, sest ema juurde jõudes muutub äkki nii mees kui ilmnevad hirmutavad jooned ka võimalikus ämmas.

«Saladused» on Kanal 2 ekraanil täna kell 21.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles