Astu TFW melusse: Kokomo sillerdavad nohikud

Kristina Herodes
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sädelus koos sokkide ja pehmelt liidetud pastelltoonidega astus Kokomo etenduses otse argipäeva. Viimaks ometi halastus kõigile pidupäevadesse pagendatud litrirõivastele!

Kokomo, Tallinn Fashion Week 2016
Kokomo, Tallinn Fashion Week 2016 Foto: Erlend Štaub

Kuidas siis säravat rõivast taltsutada? Veidi fliisi, pehmeks pestud trikotaaži, sokid varba otsa, nohikuprillid ninale ning ülemäärane glamuur saab siuhti maha keeratud. Kuid nii mõnigi neist litterkleitidest, läbipaistvatest plisseerseelikutest ja über-edevatest toppidest kepsutaks rõõmuga ringi ka aastalõpu pimedates ja pidudetihedates öödes.

Kokomo, Tallinn Fashion Week 2016
Kokomo, Tallinn Fashion Week 2016 Foto: Erlend Štaub

Kui oled moealal üle kahekümne aasta töötanud, võib kergesti tunduma hakata, et jaa – mu maitse on arenenud... Küllap olen kiiskavast ja sädelevast harakakraamist välja kasvanud. Aga vaatasin Kokomo defileed ja tõde tabas mind kui panniplaks lagipähe! Sisemine harakas tõstis rõõmsalt pead ja sihtis isukalt üht superkirevat ja sillerdavat kaheosalist komplekti.

Kristina lemmik - kirev, särav, vaimustavalt pöörane! 
Kristina lemmik - kirev, särav, vaimustavalt pöörane! Foto: Erlend Štaub
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles