Neli nõuannet neile, kes armastavad magada kõhuli

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Panther Media / Scanpix

Kõhuli magamine on tegelikult äärmiselt kahjulik, sest see võib tekitada pingeid kaela- ja seljalihastesse ning lisaks mõjub pidev näo patja surumine halvasti näonahale, tekitades enneaegseid kortse. 

Selili või külili magamine võib olla alguses imelik, aga me tungivalt soovitame oma magamisasendit muuta, kui sa oled harjunud magama kõhuli. Nõuandeid vahendab PureWow.

Ajastus on väga oluline

Kui sa oled harjunud kõhuli magama, siis alusta selles asendis ja kui sa tunned, et su silmad hakkavad raskeks muutuma, siis rulli ennast kergelt ühele küljele.

Vaheta välja oma padi

Otsi poest ortopeedilisi patju, mis on tehtud nii, et inimesel oleks mugav magada selili või külili. Toetav padi hoiab kaela terve öö stabiilsena.

Võta kasutusele lisapadi

Kui sul on ikka raskusi külili magada, siis aseta kahe jala vahele padi, mis hoiab su selja sirge ja sa tunned ennast mugavalt. Rääkimata sellest, et padi hoiab sind unes jälle kõhuli keeramast.

Kasuta kaaslase abi

Ütle oma kaaslasele, et ta nügiks sind või rulliks sind tagasi selili või külili, kui ta tabab sind järjekordselt kõhuli magamast. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles