Üheksa asja, mis võivad sinuga juhtuda, kui otsustad end iga päev üles lüüa

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia / Scanpix

Suurepärane uudis on see, et sa võid saada kiitvaid komplimente kolleegidelt, aga halb uudis on see, et su jalgadel võivad õhtuks villid olla. 

Igal hommikul teeb naine otsuse, kas ma ehin ennast täna õide või mitte, kas ma lähen tööle nagu hall hiireke või panen selga imelise kleidi, mis ei jäta kedagi külmaks. Siin on üheksa nii halba kui head asja, mis võivad sinuga juhtuda, kui otsustad end üles lüüa.

Sa võid tunda ennast enesekindlamalt

Kvaliteetne ja hästiistuv jakk või kleit võivad muuta sind palju enesekindlamaks. Nii julged ajada selja sirgu ja olema valmis tegema asju, milleks sul enne julgus puudus.

Sinult võidakse paluda rohkem vastust võtta

Teate küll seda karjääri nõu: riietu selle ameti jaoks, mida sa soovid. Kui sa oled juba pikemat aega tahtnud kõrgemat positsiooni, siis riietu nii nagu sul oleks see.

Sa võid saada palju komplimente

Eriti nendelt töökaaslastelt, kes näevad alati šikid välja.

Ja palju küsimusi, miks sa oled nii üles löödud

«Kas sa lähed kuhugi erilisse kohta?» võivad töökaaslased küsida. Lihtsalt nooguta ja jäta neile natuke ainest, mille üle mõelda.

Sul võivad tekkida villid

Kõrged kontsad panevad jalad valutama ja võivad tekitada ville, aga ole selleks valmis ja varu endale igaks juhuks käekotti plaastreid.

Sa ei pruugi töölt otse koju minna

Kui sa oled juba kenasti riides, siis miks mitte kutsuda mõni sõbranna või töökaaslane pärast tööpäeva kohvikusse. Võib-olla kutsutakse sind välja, siis sa oled igatahes valmis minema.

Sul on lihtsam heas kaalus püsida

Ei ole mitte midagi paremat, kui kehasse töödeldud kleit või täpselt paras pliiatsseelik, mis meenutaksid sulle, et tervislik toitumine ja trenn on hea füüsise alus.

Sa hakkad ilmselt järjest paremini riietuma

Sa hakkad nägema riietumise võlu ja oled inspireeritud järjest paremini riides käima. Ilmselt pead kriitilise pilguga üle vaatama terve oma garderoobi.

Sa võid kulutada rohkem, kui oleksid osanud oodata

Uute riiete ostmine on tore, aga väga lihtne on sellele liiga palju raha kulutada. Osta targalt klassikalisi hästiistuvaid rõivaid ja hoolitse nende eest, et nad püsiksid kaua.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles