Lihtne nipp: tuju heaks ainult 20-sekundiga

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia / Scanpix

Väga väiksed asjad võivad põhjustada tusasust ja ärevust. Mida teha, et oma tuju kiirelt paremaks saada, sest hea tujuga sujuvad kõik asjad palju lihtsamalt ja paremini. 

Sa magasid hommikul sisse, väljas sajab ja sul pole midagi selga panna. Sulle on üle öö näkku punn tekkinud ja sul ei ole aega, et oma rasvaseid juukseid pesta. Kõige hullem on see, et sul on kahekümne minuti pärast tähtis kohtumine.

Isegi seda lugedes tekkis mõnel inimesel ilmselt ärevus. Hea uudis on see, et seda tunnet saab kiiresti ümber pöörata, vahendab PureWow. 

Mida teha?

Järgmine kord, kui sa tunned, et oled stressis või tusane, siis mõtle koheselt nende asjade peale, mida sa armastad. See võib olla midagi väga lihtsat nagu hea tass kohvi või midagi suurt nagu eesootav reis.

Sea oma perspektiiv paika ja suuna oma mõtted asjadele, mis toovad sulle head meelt. Päriselt ka, nii lihtne või? See on väga lihtne ja efektne. Proovi järele ja veendu ise. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles