Proovi järele: Kelly Sildaru lemmiksmuuti!

Dagmar Lamp
, Postimehe naisteportaali juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kelly Sildaru armastab smuutisid
Kelly Sildaru armastab smuutisid Foto: Hele-Mai Alamaa

Milline on trikisuusataja Kelly Sildaru lemmiksmuuti, mille ta tavaliselt mäele kaasa võtab?

«Seda smuutit võtan tavaliselt mäele kaasa,» ütleb Kelly Sildaru. «Täidab trenni vahel mõnusalt kõhtu. Vahel viskan sisse ka kiivit, külmutatud marju, pähkleid, seemneid - kõrvitsa või chia omi. Mis parasjagu käepärast on»

Kelly energiasmuuti

         •       2 banaani

         •       1 apelsin

         •       1 õun

         •       klaasike apelsinimahla

Koori banaanid ja apelsin, tükelda banaanid umbes kolmeks, apelsin rebi sektoriteks. Eemalda õunalt südamik ja lõika suuremad tükid. Viska puuviljad blenderisse ja vala peale klaasike apelsinimahla (võid selle asendada ka veega, kui mahla pole). Blenderda.

Kui tundub, et smuuti võiks vedelam olla, lisa pisut mahla ja blenderda korraks veel. Kui soovid jahutavat jooki, pane klaasi paar jääkuubikut sekka.

Kelly Sildaru on üks lastest, kelle retseptid leiab värskest raamatust «Lase mind kööki!», mis on järg eelmisel aastal ilmunud «Kahvliahvi kokaraamatule». Raamatu esitlus toimub sel laupäeval Viru Keskuses, kus Kelly ka oma lemmiksmuutit valmistab.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles