Noor maadleja Maarja Plaser võitis rahvusvahelistel võistlustel esikoha

Dagmar Lamp
, Postimehe naisteportaali juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maarja Plaser
Maarja Plaser Foto: Marina Suvoroff

Noor maadluse tulevikutäht Maarja Plaser, kellest kirjutasime nädalavahetusel, kinnitas talle pandud ootusi ja tõi kõvatasemeliselt maadlusturniirilt koju kuldmedali.

Maarja võistles maadlusturniiril Rootsis, Västerases, kus toimus Mälarcupen 2016. «Esimese ringi olin vaba ning siis võitsin viis matši järjest! Tulemuseks esikoht!» rõõmustab Maarja ning selgitab, et võistlused kestsid kaks päeva, teise päeva pääses edasi võistlema vaid kümme parimat.

«Kokku sain viie matši peale 42 tehnilist punkti, ja ära andsin ainult 5,» läheb Maarja detailidesse ning lisab, et novembri lõpus ootavad ees Eesti meistrivõistlused, kus ta tahab parandada eelmise aasta viienda koha tulemust.

Oktoobris toimus Põltsamaal tüdrukute maadluslaager Johanna Kikkase, Epp Mäe ja Ahto Raska juhendamisel. «See laager andis jõudu ja vastupidavust, eriti tänu tugevatele vastastele Venemaalt, Lätist, Leedust, Norrast ja Soomest,» räägib Maarja sellest, kuidas tähtsaks turniiriks valmistus. Edasi ootab teda Kristjan Palusalu mälestusvõistlused noortele ja treenimine koduklubis Korrus3.

Kiidusõnu jagab Maarja kõigile enda toetajatele, eriti aga oma emale, kellega ta enne võistlust võtteid harjutas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles