Isadepäeva hommik – lapsed köögis

Britt Rosen
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Muffinid isale, see on imelihtne! Keskel isa Janno Pajo, vasakul Alfred ja Helene, paremal Frida.
Muffinid isale, see on imelihtne! Keskel isa Janno Pajo, vasakul Alfred ja Helene, paremal Frida. Foto: Raul Mee

Õed Helene ja Frida Pajo, kes astuvad oma lemmikretseptidega üles lapsi kokkama innustavas trükisoojas raamatus «Lase mind kööki!», soovitavad homme isale teha muffineid või õhukesi pannkooke. Köögis osavamad lapsed saavad nendega omapäi hakkama, teised võiks kutsuda suured inimesed appi.  

Isadepäevast kõneldes arvab Frida Pajo (7), et kindlasti peaks oma isa üllatama millegagi, mis on ise tehtud: «Et isa saaks aru, et laps on isa peale mõelnud ja hoolib temast.» Helene Pajo (9) aga kingiks isale näiteks mansetinööbid.

Samuti arvab noorem õde Frida, et hommikul võiks isale teha muffineid. Selliseid, mille valmistamist nad koos isa Janno Pajoga uues raamatus ja Arteris näitavad. Ja siis joonistada neile vahukoorega kassi näo. Frida meelest on muffinite tegemise juures kõige raskem see, et peab tainast sõtkuma. Aga kõige toredam on kaunistamine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles