Piima ja valge šokolaadi kreem kodujuustu-mündisalatiga

Dagmar Lamp
, Postimehe naisteportaali juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Piima-šokolaadi kreem
Piima-šokolaadi kreem Foto: Toiduliit

Mimosa peakokk Juhan Heinsalu pakub peredele välja hea retsepti, mida katsetada magustoiduks tavapärase kohupiimakreemi asemel.

Piima-valge šokolaadi kreem kodujuustu-mündisalatiga neljale

  • 0,5l piima
  • 100g valget šokolaadi
  • 100g kodujuustu
  • 10g värsket münti
  • 40g suhkrut
  • 3g agar-agarit
  • 3g želatiini

Lase piim keema. Sega sisse agar-agar, hiljem paisutatud ja sulatatud želatiin. Lase tarduda. Peale tardumist lase blenderis ühtlaseks massiks. Lisa sulatatud valge šokolaad. Tükelda värske münt ja sega suhkru ja kodujuustuga läbi. Serveeri.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles