Mida teeb naine, kui mees trambib (või meest trambitakse)?

Priit Pullerits
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
President Donald Trumpi abikaasa Melania seisis kogu valimiskampaania vältel kindlalt oma mehe kõrval, kuigi tunnistab, et ei nõustunud sugugi kõigega, mida kallis kaasa rääkis.
President Donald Trumpi abikaasa Melania seisis kogu valimiskampaania vältel kindlalt oma mehe kõrval, kuigi tunnistab, et ei nõustunud sugugi kõigega, mida kallis kaasa rääkis. Foto: SCANPIX

Vastset Ameerika presidenti on saatnud juba pikka aega kahtlused, et ta tunneb suurt nõrkust kaunitaride suhtes. Nii mõnedki noist naistest on pööranud tema vastu. Esitatud süüdistustega peab hakkama saama ka vastne esileedi. Küsimus on selles, kuidas.

Eestlaslikult kartulikoorekarva, üle õlgade ulatuvate kiharatega Natasha Stoynoffi ülesanne kollaka varjundiga ajakirja People reporterina oli eelmise kümnendi esimesel poolel kajastada teiste kuulsuste seas Donald Trumpi tegemisi. Too aeg kinnisvaratuusa elus oli igale kõmujanulisele ajakirjanikule põnev. Trump oli enda kõrvale leidnud kolmanda naise, Sloveenia väikelinnast pärit Melania Knaussi, temast 24 aastat noorema, saleda ja sihvaka, 180 sentimeetri pikkuse kaunitari. Lisaks oli Trump käivitanud 2003. aastal, tõsielusarjade buumi harjal reality-show «Praktikant» («The Apprentice»), mille produtsendi ja juhina saatis ta iga osa lõpus tema äriimpeeriumis kõrgele kohale pürginud kandidaatide seast nõrgima minema lühikese, kuid jõulise fraasiga: «You’re fired!» («Sa oled vallandatud!»).

Trumpi tulek teleekraanile tähendas, et ta muutus üldsusele senisest veelgi nähtavamaks ning ka ajakirjanikele märksa kättesaadavamaks. Seega pole ime, et Stoynoffil kujunes Trumpiga tema enda sõnul väga sõbralik ja professionaalne läbisaamine. Lõppeks sõltus ju tema ligipääs Trumpile suuresti sellest, kas ärituus usaldab teda ning peab temast lugu. Kahtlemata usaldas. Sest kui Trump abiellus 2005. aastal Melaniaga Floridas Palm Beachi kuurordis talle kuuluvas Mar-a-Lago häärberis – 58 magamistuba, 33 vannituba, tosin kaminat, kolm pommivarjendit! –, kuulus peole kutsutute hulka ka Stoynoff.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles