Šokeeriv video: laps pääseb napilt auto alla jäämisest

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koolibuss.
Koolibuss. Foto: AP/Scanpix

Kanadas jäi 29. septembril videolindile kümneaastane laps, kes koolibussi tagant teele joostes oleks äärepealt auto alla jäänud. 

Üle kuue miljoni korra vaadatud videos on näha, kuidas koolilaps jookseb peatusest teele ja ei vaatagi, kas auto tuleb. Temast möödub väga napilt suure kiirusega sõiduauto ja õnneks lõppeb kõik hästi. Kuigi sotsiaalmeedias heidetakse bussijuhile ette, et bussi küljel olev stopp-märk oleks pidanud olema lahti, siis CTV Newsi vahendusel ei rikkunud ükski osapool seadust.

Naabermaja turvakaamera salvestatud video avaldas lapse ema, kes on juhtunust šokeeritud. Laps jõudis nuttes koju ja oli väga kohkunud, sest auto riivas ta koolikotti. 

Politsei kuulas üle nii autojuhi kui bussijuhi ja nentis, et kuigi keegi ei rikkunud seadust, siis oleks kõik kolm osapoolt võinud olla ettevaatlikumad. Bussijuht vajab lisakoolitust, autojuht oleks pidanud aeglasemalt sõitma ning laps oleks samuti pidanud veenduma, et tee on puhas. Loodetavasti on see kõigile õpetuseks!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles