Suurim viga, mida kõik inimesed kohtiguäppides teevad

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia / Scanpix

Küsimus nagu «Hei, kuidas sul läheb?» on täiesti normaalne, aga mõnikord on keeruline sellest edasi minna. Mida võiks ja mida ei peaks oma uuelt tutvuselt esialgu küsima?

Kui sa tahad olla kohtingurakendustes edukas, siis proovi vähemalt alguses vältida küsimusi vestluspartneri ameti või elukutse kohta. Paljud mehed ja naised leidsid, et see on kaudne viis, kuidas küsida «kui palju sa teenid­?» või «kui haritud sa oled?», vahendab Cosmopolitan.

Lisaks võib selle küsimusele vastata ühe sõnaga, mis võib viia vestluse tupikuni või selleni, et su vestluspartner ei vasta sulle selle peale midagi.

Ekspert soovitav töö asemel rääkida üksteise huvidest ja taustast. Küsides «kust sa pärit oled?» või «mida sulle vabadel nädalavahetustel teha meeldib?» saavad vestluspartnerid üksteise kohta rohkem teada, mille põhjalt suhtlust edasi arendada.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles