Sodiaagi saladused: 12 tähtkuju paari, kes sobivad omavahel kõige paremini kokku

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Astroloogiast huvitatutele pakub ikka põnevust, kuidas võiks see nende armuelu mõjutada. Nii nagu erinevate tähtkujude esindajad leiavad endale teatud omaduste järgi paremaid sõpru, võib see olla abiks ka suhtepartneri leidmisel.

Self on teinud põhjaliku ülevaate, millised paarid sobivad kõige paremini.

1. Jäär ja Veevalaja

Jääral ja Veevalajal ei hakka koos kunagi igav, nende suhe on väga põnev. Kuna mõlemad sodiaagimärgid on väga seiklusjanulised, on neil kogu aeg midagi teoksil - nii magamistoas kui kõikjal mujal. Neile meeldib proovida uusi asju ja ühiselt kõige väljakutsuva katsetamist nautida. 

Kui teised paarid võivad ajapikku tüdineda, siis Jäär ja Veevalaja jäävad kindlalt kokku ja naudivad alati teineteise seltskonda. Samal ajal oskavad nad väärtustada üksi olemise aega ja eraldi sõpradega väljas käimist.

2. Sõnn ja Vähk

Sõnn ja Vähk saavad teineteisest sõnadetagi aru. Nad saavad teineteisega nii hästi hakkama, sest neil on suurepärane klapp nii emotsionaalselt kui füüsiliselt. Kuna nad mõistavad teineteist nii hästi, muutub nende omavaheline side ajaga aina kindlamaks. 

Sõnn ja Vähk oskavad ka teineteist hinnata, sest nad väärtustavad oma partnerit ja seda, mida kumbki suhtesse panustab. Nende vahel tekib harvaesinev pikaajaline armastus, sest nad teavad iseenesest, kuidas teisele heameelt valmistada.

3. Kaksikud ja Veevalaja

Kaksikutel ja Veevalajal on pöörane vaimne ja emotsionaalne side. Nad mõistavad teineteist nii hästi, nagu oleks tuttavad olnud juba aastaid, kuigi tegelikult on seda vaid paar kuud (või nädalat). Nad mõlemad on leidlikud ja pungil ideid, mida neil meeldib üksteisele välja käia: «Lähme homme mägedesse!» «Sööme õhtuks konnajalgu?»

Kuigi nad on ühel lainel ja naudivad koos olemist, peavad nad oluliseks ka oma iseseisvust. See aga ei mõju halvasti nende suhtele, sest nad mõlemad saavad aru, kui oluline on vahel omapäi olla.

4. Vähk ja Kalad

Vähk ja Kalad on mõlemad lahedad veemärgid, mille vahel on kosmiline side. Nad sobivad hästi kokku, sest kumbki teab täpselt, kes ta partner on ning on selle üle uhke. Nad mõlemad on ka väga eneseteadlikud, mille tõttu tekib neil kergesti püsiv side.

Vähi ja Kalade suhe on edukas ka seetõttu, et neil on individuaalseid omadusi, mis sobivad hästi kokku. Kaladele meeldib suhelda, vähile aga teiste eest hoolitseda. Tänu sellele töötavad nad koos hästi ning nende vahel tekib sügav vaimne side, mida ei saa kergelt lõhkuda.

5. Lõvi ja Ambur

Lõvi ja Amburi vahel on suur kirg, sest mõlemad naudivad elu ja armastavad teisi, kes teevad sama. Nad suhtuvad kirglikult kõigesse, mida oma elult ootavad ja julgustavad ka teisi oma elueesmärke või unistusi saavutama. Kuna mõlemad on tulemärgid, saavad nad teineteisest väga hästi aru ja saavad omavahel kergesti läbi.

Nad on väga lõbus paar, mistõttu koguneb seltskond nende ümber. Nad on selline paar, keda teised seavad omale eeskujuks ja loodavad ise sama saavutada. Nende kirg elu, armastuse ja teineteise vastu on joovastav.

6. Neitsi ja Sõnn

Maamärgid Neitsi ja Sõnn klapivad omavahel suurepäraselt. Kuna igapäevaelus on nad muretud ja praktilised, on ka nende suhe rahulik, lahe ja tasakaalukas. Nad on mõlemad siirad ja ausad, tänu millele on nad teineteisele väga heaks elukestva suhte partneriks.

Nii pühendunud partnereid nagu Neitsi ja Sõnn on raske leida. Peale selle, et nad on väärikad, on neil ka palju teisi ühiseid iseloomuomadusi ja väärtusi. Tänu sellele mõistavad nad teineteist ka ilma sõnadeta.

7. Kaalud ja Kaksikud

Kaalud ja Kaksikud sobivad nii hästi tänu ülitugevale vaimsele sidemele. Mõlemad nad on õhumärgid, keda paelub intellektuaalne stimulatsioon. Nende jaoks on mõistus väga huvitav ja seksikas ning nad tahavad selle kohta aja jooksul üha rohkem teada saada.

Kaalud ja Kaksikud oskavad teineteist hinnata ja mõista, tänu millele sobivad nad suurepäraselt omavahel kokku. Nad teavad, mida harmoonia nimel teha tuleb ja kui vaja, siis tegutsevad selle nimel. Selline paar naudib suhtes rahu - nii on nad teineteisele ka toetavate sõprade eest.

8. Skorpion ja Vähk

Enamasti kaks väga kirglikku inimest ühte suhtesse ei mahu, kuid see ei kehti Vähi ja Skorpioni puhul, sest nemad sobivad omavahel täiuslikult kokku. Need kaks veemärki on oma tunnete avaldamisel väga intensiivsed, kuid see seob neid veelgi paremini kokku. 

Skorpion ja Vähk saavad teineteise kirest indu juurde, mistõttu teevad nad head koostööd. Nad on ka teineteisele väga pühendunud ja toetavad. Neil on sarnased moraalsed väärtused ning nad hoolivad nii teineteisest kui kõigist enda ümber.

9. Ambur ja Jäär

Tulemärgid Ambur ja Jäär moodustavad plahvatusohtliku paari, kelle vahel on tulikuum kirg. Nad suunavad suhtesse tohutul hulgal energiat, mis kasvab vaid suuremaks ja läheb õitsema. Nad hindavad teineteise metsikut entusiasmi elu ja üksteise suhtes.

Kuigi öeldakse, et vastandid tõmbuvad, siis Ambur ja Jäär on heaks näiteks, et sarnasus teeb veelgi lähedasemaks. Koos saavad nad üle ka kõige suurematest eluraskustest ja jäävad seejuures veel reipaks ja rõõmsameelsekski. 

10. Kaljukits ja Sõnn

Nende vahel on kõikide teiste sodiaagimärkidega võrreldes kõige suurem keemia. Nende lõputu imetlus teineteise vastu on selline, millest enamik saab vaid unistada. Need tuvikesed jäävad igaveseks kokku ja naudivad alati teineteise seltskonda. 

Nad on nii vankumatult koos tänu sellele, et nad armastavad ja austavad teineteist siiralt vaid nii, nagu on selleks võimelised hingesugulased. Nende imetlus teineteise vastu on sõnulseletamatu ja väga liigutav.

11. Veevalaja ja Kaksikud

Õhumärkide Veevalaja ja Kaksikute vahel on tappev psühholoogiline side. See on nii sügav, et nad lõpetavad teineteise lauseid. Nende suhe on peaaegu müstiline, sest keegi teine ei suuda seda mõista. Vaid nemad ise teavad, mis toimub nende peas. 

Nad saavad aru, mis neile sobib ja neil on täiesti ükskõik, mida keegi teine neist arvab. Kuigi neil mõlemal on ka tugev individuaalsustaju, ei riku see nende omavahelist suhet. Vastupidi, see teeb nende suhte hoopis tugevamaks. Nad käivad käsikäes läbi elu, sest nad on nii otsustanud ja nad eelistavad olla pigem koos kui eraldi.

12. Kalad ja Skorpion

Kalad ja Skorpion on samuti paar, kes on hästi ühel lainel. Need kaks sodiaagimärki puurivad teineteise mõttemaailma ja saavad oma kallima mõtetest aru nii hästi, nagu oleks ise sama mõelnud. Kuid intellekt pole ainus, mis neid seob - neil on ka mõlemal suur tahtmine mõista, kuidas teise mõte ja keha töötab ning mis kumbagi käima paneb. 

Nad tahavad teineteise kohta kõike teada, sest nad peavad teineteisest nii palju lugu. Nad on ka väga kirglikud ja ei karda olla romantilised, kuigi teiste arvates võib see paista lääge ja ülepaisutatud. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles