Pluss-suuruses modell sai oma Barbie-nuku

Ingrid Dreyersdorff
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
LOS ANGELES, CA - NOVEMBER 14: Model Ashley Graham (L) and Lisa McKnight reveals the new Barbie at Glamour Women Of The Year 2016 LIVE Summit at NeueHouse Hollywood on November 14, 2016 in Los Angeles, California.   Matt Winkelmeyer/Getty Images for Glamour/AFP
== FOR NEWSPAPERS, INTERNET, TELCOS & TELEVISION USE ONLY ==
LOS ANGELES, CA - NOVEMBER 14: Model Ashley Graham (L) and Lisa McKnight reveals the new Barbie at Glamour Women Of The Year 2016 LIVE Summit at NeueHouse Hollywood on November 14, 2016 in Los Angeles, California. Matt Winkelmeyer/Getty Images for Glamour/AFP == FOR NEWSPAPERS, INTERNET, TELCOS & TELEVISION USE ONLY == Foto: Matt Winkelmeyer/AFP

2016.aasta on olnud Ashley Grahami ja teiste pluss-suuruses modellide jaoks ilmselt kõige edukam aasta. Ilusad ja vormikad naised on olnud nii kuulsate ajakirjade esikaantel kui rahvusvahelistel moelavadel. Lisaks kõigele muule sai Ashley Graham nädala alguses oma esimese Barbie-nuku, kes on tehtud täpselt tema keha ja näo järgi.

Los Angelesis toimus Glamouri aasta naise auhindade jagamine ja Ashley Grahamile anti üle temakeha ja näo järgi tehtud Barbie-nukk. Naist tunnustati selle eest, et ta on moemaailmas väga aktiivne, olles samas eeskujuks nii paljudele. Graham tunnistas, et ta ei ole sellist üllatust mitte kunagi oodata osanud.

LOS ANGELES: Model Ashley Graham. Mike Windle/Getty Images for Glamour/AFP /Scanpix
LOS ANGELES: Model Ashley Graham. Mike Windle/Getty Images for Glamour/AFP /Scanpix Foto: Mike Windle/AFP

«Ma ei arvanud kunagi, et ma näen välja nagu Barbie, sest ta oli täiuslik. Kui mul oleks olnud Barbie, kes on minu suuruses, siis oleksin ma teadnud, et ma olen täiesti normaalne. Noored tüdrukud saavad nüüd üles kasvada teadmisega, et nende keha on normaalne ja see on nii julgustav noorele generatsioonile,» ütles Graham. Loe ja vaata rohkem pilte uuest Barbie-nukust Huffington Postist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles