Marin juhuseksist: vaatangi tema tagumikku kui jahimees ulukit...

, kolumnist
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia / Scanpix

Vihkan arusaamatusi. Veel rohkem vihkan keerulisi suhteid, kus peab pingutama teisest aru saamiseks ja segaste signaalide tõlkimiseks. Olen ise hästiloetav naine – eemalt juba on aru saada, kas olen rõõmus või tige ja mul on südant olla siiras. Eeldan seda automaatselt ka teistelt, isegi kui olen mitu korda kõrvetada saanud. Mulle on silma vaadatud, naerdud ja valetatud korraga. Aus olemine on midagi, mis on jäänud dinosauruste aega? 

On väga aus, kui lepitakse kokku, mida teineteiselt oodatakse. Soovid üheöösuhet? Kui samal ajal mina ka, on kõik ideaalne. Mind ei huvitagi siis tema hommikusöögiharjumused, lemmikvärvid või kas noorsand on läbinud kohustusliku ajateenistuse, tahame mõlemad käredat kirge ja omavahel tundub see töötavat. Vaatangi tema tagumikku sama hindavalt kui jahimees ulukit ja ei tunne muret, kas hommikul teineteisele midagi öelda oleks. Tahan, et mu nibud partneri pilgust kikki läheksid ja suurim mure on piisav kondoomivaru.

Oled just näidanud talle oma isiklikuimat ilmet ehk orgasminägu, uneled sassis juustega selles mõnupilves ja pilku fokuseerides näed teda pimedas toas pükse jalga sikutamas, et lahkuda hiilides nagu varas. Aga kuna mõlemile oli klaar, et sellest ei tulegi muid tundeid kui seksist saadav mõnu, ei häiri see üldse, vaid on mugav viis seikluse lõpetamiseks. Ukseklõpsu kuuldes võib rahulikult ja rahuldatult uinuda ning sellises seigas pole midagi odavat ega alandavat, mida tahaks mälupiltide hulgast kustutada.

Juhusuhet võib võtta ka kui nässu läinud püsisuhet. On kaks inimest, kes sobivad teineteisele nii palju, et voodisse minna, aga ei pea teineteist piisavalt heaks, et oma aega rohkem panustada. Suva, kas ei meeldi teine piisavalt emotsionaalsel tasandil, jääb puudu midagi füüsises või pead teda abikaasamaterjaliks liiga lihtsakoeliseks.

Täielik sitapea, kes sülitab korraga nii oma abikaasa kui selle naise peale, kellega kurameerib, öökima ajav duubeltropp. Tänan mõttes õnne, et minu ellu selline kalts sattunud pole.

Duubeltropid

Kõige suurem alatus ja pauk hingele on teadlikult teise tundeid ära kasutada ja sel moel tema linade vahele püherdama pääseda. Ainus, mis peale seksi tema eksistentsi meenutab, on kleepuv libestituub magamistoa põrandal ja karedalt torkiv segadus hinges. Kas ma tegin midagi valesti? Miks ta rääkis minuga päevade kaupa, hoolitses ja kohtles kui kedagi väga erilist? Minu jaoks ju polnud ainus tunne seksist saadav mõnu ja ta teadis seda… Kas ta on surnud? Tüüp aga ei leia enam isegi piisavalt respekti, et küsimustele vastata, mõistata ja valuta üksinda olles omaette.

Naisteportaalid jagavad õpetussõnu, kuidas aega raiskamata sotid selgeks teha, küsides mehelt igaks juhuks täpsustust tema perekonnaseisu kohta. Tuleb ette viperusi, kus mees «unustab» mainida pisiasja, et ta teps mitte vallaline ja saadaval pole. Selgub, et ka sellest on vähe. Sõbranna rääkis hiljuti mehest, kellega tutvumisportaalis suhtlema sattus, räägiti maast ja ilmast, nii nagu inimesed teineteise meeldivust kompavad. Küsimusele perekonnaseisu kohta vastas mees nagu loodetult «vallaline» ja lahe vestluspartner muutus veel huvipakkuvamaks. Kuni kõikvõimas Facebook sedasama meest sõbrannale juhuslikult sõbraks pakkus. Sealt tuli välja, et mees tähistas novembri alguses suurejooneliselt oma kümnendat pulma-aastapäeva ning kodus sirguvad kolm kooliealist last. Viisakalt aru pärides selgitas tõhk kohmakalt, kuidas vedas semudega kihla, et läheb deidile, aga miskipärast pidid kõik naised sekundiga huvi kaotama, kui ta oma suhtestaatust mainib, seega otsustas olla kaval ja varjata. Täielik sitapea, kes sülitab korraga nii oma abikaasa kui selle naise peale, kellega kurameerib, öökima ajav duubeltropp. Tänan mõttes õnne, et minu ellu selline kalts sattunud pole.

Jälestusväärsed on jõmmid, kes loodavad ööklubis välja tehtud dringi eest tänulikku ja ablast tüdrukut voodisse trikitama. Ostsid kellelegi joogi? Kena sinust, pats-pats õlale, aga mille kuradi pärast sa selle eest seksi eeldad? Eitava vastuse puhul saab tüdruk nördinud sõimu «kuradi lesbi, vihkan selliseid» osaliseks. Ma ei taha kuulda õigustusi, et miks see drink siis vastu võeti, pole veel kuulnud sellisest käitumiskoodeksist, mis väljategemise eest kirglikku keppi lubab. See ei ole segane signaal, vaid idiootlik ettekujutus. See jook maksab sama palju koolilapse värviline kustutuskumm. Kui pole võimalik žestidega väljakäristamist lubada, mõtle tõhusam külgelöömistaktika välja. Ja alati on kõige odavam üksinda kodus pornot vaadates onaneerida, täielik nullkulu, kui tükikest WC-paberit finaali kokku koristamiseks mitte arvestada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles