Miks mehed kaotavad huvi ja kaovad?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia / Scanpix

Mõned mehed lihtsalt ei tea, mida nad naisest otsivad ja seetõttu näitavad nad huvi üles mitme naise vastu korraga ning kaovad siis sama kiirelt ilma midagi seletamata. See ajab loomulikult naised segadusse, miks mehed nii teevad? 

Naised mõtlevad, miks mehed näitavad huvi üles ja siis kaovad? Seejärel tunnevad naised ennast halvasti ja eemale tõugatuna. Kuigi selgub, et mehed, tehes oma esimest sammu, ei mõtlegi millelegi muule, kui selle, et ta teeb esimese sammu, vahendab Boldsky.com. Põhimõtteliselt ei ole enne mõtet meest tõsiselt võtta, kui ta ütleb kindlalt, et ta tahab sinuga ja ainult sinuga suhet.

Kui mees näitab üles oma huvi sinu vastu, siis see näitab, et ta on valmis natukene kaugemale minema. Samas tunnevad mehed huvi tavaliselt isegi kolme kuni nelja tüdruku vastu korraga ja neil ei ole kindlat arusaama, kes nendest naistest on parim.

Olukorras, kus kutt ootamatult kaob ja endast enam märku ei anna, võib selle põhjuseks olla mitmed asjaolud. Esiteks võib olla, et ta leidis kellegi teise. Teiseks ei pruukinud sina tema jaoks piisavalt samaga vastama või omalt poolt huvi üles näitama, mis ajas ta minema. Võib ka olla, et pärast mõningaid vestlusi leidis ta, et te ei sobi omavahel. Lõpuks on nii, et enne, kui ta ei tee sulle konkreetset ettepanekut koos olla või ei pane sulle sõrmust sõrme, siis ole mõtet teda liiga tõsiselt võtta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles