Miks abielumehed flirdivad teiste naistega?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia / Scanpix

Enamik meist tahaks uskuda, et abielu täidab kõik meie soovid ja vajadused, aga mõnele inimesele abielust ei piisa. Lihtsalt on olemas sellised mehed, kelle jaoks enda suhtest ei piisa ja nad proovivad igal võimalusel flirtida teiste naistega. Uurime lähemalt, miks see nii on. 

Mõned abielumehed arvavad, et flirtimine on süütu tegevus, mis niikuinii ei vii mitte kuskile, vahendab BoldSky.com. Samas tuleb neile meelde tuletada, et flirtimine ei ole hoopiski nii süütu, kui nad seda arvavad. Miks mehed flirdivad isegi siis, kui nad on abielus?

  • Mõned abielumehed otsivad natukene lõbustust ja proovivad flirtimise teel oma õnne. Kui neid ei peatata, siis nad kipuvad ka piiri ületama.
  • Teised teevad seda adrenaliini pärast, flirtimine pakub neile naudingut ja nad unustavad selle käigus, et nad on siiski abielus.
  • Mõned mehed tunnevad ennast noore ja atraktiivsena, kui nad flirdivad. Selline käitumine jätkub ka siis, kui nad on vanemas eas, mistõttu võivad nad tunduda natuke eemaletõukavad.
  • Teised flirdivad oma partnerite silme all, et neid armukadedaks ajada. Nad tahavad, et nende partner tunneks ennast ebakindlalt.
  • Mõned mehed arvavad, et flirtimine on seotud mõistusega. See tähendab seda, et flirtimine on süütu nii kaua, kui ei võeta paljaks ja ei kogeta füüsilist intiimsust. Nii, et nad leiavad, et flirtida võib isegi siis, kui ollakse abielus.

Siin on mõned põhjused, miks abielumehed flirdivad teiste naistega. Olenemata sellest, mis põhjusel seda tehakse, siis esmapilgul süütu flirtimine ei pruugi tegelikult nii süütu tegevus olla. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles