Kuus asja, mida ei peaks armastuse nimel tegema

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia / Scanpix

Kõik inimesed on vähemalt kord elus teinud midagi väga veidrat armastuse nimel. Pärast seda, kui me roosad prillid eest ära võtsime, siis nägime, millise jamaga me hakkama saime. Selleks, et seda ei juhtuks, tuleks algusest peale sina ise olla ja on asju, mida lihtsalt ei tasu armastuse nimel teha. 

Kui sa oled sunnitud oma suhte nimel väga palju ohverdama, siis mõtle järele, kas see on seda väärt. BoldSky vahendusel toome teieni mõned asjad, mida ei peaks armastuse nimel tegema.

  1. Loobuma sõpradest. Lihtsalt sellepärast, et sa oled suhtes, ei pea oma sõpradest loobuma. Pigem vastupidi, võib olla vajad sa neid rohkem kui kunagi varem.
  2. Ohverdama oma unistused. Ohverdused võivad viia kibestumiseni. Kui sa ei taha hiljem kahetseda, siis ära loobu oma unistusest, kui see sind õnnelikuks ei tee.
  3. Loobuma oma tõekspidamisest. Kui su kaaslane nõuab, et sa teeksid midagi vastu oma tahtmist või tõekspidamisi, siis see ei ole seda väärt.
  4. Loobuma oma perest. Kui ta sind päriselt armastab, siis ta ei käsi sul valida tema ja oma perekonna vahel.
  5. Kogu oma raha ära andmine. Mõtle järele enne, kui armastuse nimel kogu oma varast loobud. Sellistel asjadel on tavaliselt väga kurvad tagajärjed.
  6. Iseenda muutmine. Sa võid enda proovida teatud asju paremini teha, aga täielikult iseennast muutma ei ole mõtet hakata. 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles