Peagi avab uksed omamoodi lähenemisega Kopli Vintaaž

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Aiki Võti

Järgmisel esmaspäeval avab Tallinnas Kopli Restorani ja Saali ruumides (Kopli 25, Tallinn) uksed omanäoline komisjonipood Kopli Vintaaž. Kopli Vintaaž on teise ringi kauplus, mis lähtub sellistest märksõnadest nagu eklektika, retro ja vintaaž.

Kolme tegusa asutaja, Veronika Vallimäe, Luke Faulkneri ja Gerda Kaasiku ellu kutsutud Kopli Vintaaž erineb teistest komisjonikauplustest selle võrra, et müügile saavad oma seisma jäänud esemeid tuua kõik soovijad ning sealjuures mitte ainult rõivaid, vaid ka jalanõusid, aksessuaare, kasvõi vanu fotokaameraidki. 

Tommy Cash
Tommy Cash Foto: Dmitri Gerasimov

«Peaasi, et sellest esemest õhkuks retrot ja vintaaži,» täpsustavad kaupluse asutajad, «ning Kopli Vintaaž hoolitseb ülejäänu eest.» Nimelt seisneb kogu kaupluse kontseptsioon selles, et Kopli Vintaaž pakub oma müügipinda ja müügipersonali, et müüki toodud esemed endale uue omaniku leiaksid ning inimene, kes esemed müüki toob, saab oma tulu, kui ese on endale uue omaniku leidnud. 

Antud idee said omanikud omaenda armastusest taaskasutuse ning vintaaži vastu. «Olen aastaid vintaaži kogunud, sest ma tunnen, et need esemed kõnetavad mind - nendes riietes on maagiat ning nagu veingi lähevad vintaažesemed aastatega aina paremaks,» räägib Veronika Vallimäe. Gerda Kaasik lisab, et antud kaupluse eesmärgiks saab kindlasti hoida hinnad taskukohased ning lisaks väga eksklusiivsetele esemele pakkuda ka casualimaid esemeid, et igaüks endale sobiva leiaks.

Märkimist väärib seegi, et lisaks komisjonipoele kerkib lähikuudel samadesse ruumidesse ka baar Sveta. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles