Kolm põhjust, miks su uus austaja järsku eemaldub (1)

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Ühel hetkel on kõik hästi, sest te suhtlete omavahel tihti, saate kokku ja vahetate sõnumeid. Järsku vaibub esialgne hoog ja näete järjest vähem, ta ei saada enam sõnumeid ja sulle tundub, et ta tõmbub vaikselt tagasi. Miks? 

Verily Magazini vahendab, et mehed tõmbuvad tihti eemale sellepärast, et naised hakkavad rääkima oma tunnetest. Dr Gray järgi see ei ole tingimata halb. Dr Gray on kirjutanud raamatu meeste ja naiste vahelistest suhetest ning võrdleb meeste käitumist kummilindiga. See tähendab, et ühel hetkel on mehed lähedal, siis tõmbuvad eemale ja seejärel tulevad jälle lähemale. Meestel on vaja seda aega, et eemal olla ja tunda ennast iseseisvana, sest nad on emotsioonidega üle valatud. Loomulikult ei taha kõik mehed seda aega, et oma emotsioonidega tegeleda, aga paljud vajavad. Siin on kolm põhjust, miks mehed eemale tõmbuvad.

  1. Ta on kaotanud huvi

Mees tõmbub eemale, et saada aru oma tunnetest ja vahepeal on tõesti nii, et ta saab aru, et ta ei taha suhtes olla. Mehel on justkui vaja aega ja ruumi, et mõelda natukene, mida ta tunneb ja kas ta tahab olla suhtes. Võib juhtuda, et nad tõmbuvad korra eemale ja tulevad tagasi või siis ei naase enam.

  1. Kui ta tunneb ennast emotsionaalselt haavatuna

Kui mees on suhtes, siis ta võib iseennast selles olukorras kaotada või tagaplaanile jätta. Ta tunneb naise vajadusi, probleeme ja emotsioone ning kaotab seetõttu sideme iseendaga. Eemale tõmbudes proovib ta ennast taas üles leida ja ennast tervikuna tunda. Vahel tuleb mehe jaoks liiga palju tundeid ja emotsioone korraga, mistõttu peab ta natukene aega iseenda jaoks võtma.

  1. Ta peab katsetama oma emotsionaalseid piire

Mõnikord on nii, et mees peab eemalduma selleks, et saada teada, kas ta igatseb naist või mitte. Ta tahab teada, mis tundeid selline eemalolek temas tekitab. Väga tihti on nii, et mees avastab, et tal on suuremad tunded, kui ta oleks arvanud. Vahel on nii, et mees saab aru, kui naisel on tema vastu tunded ja mees tahab korra järele mõelda, kas ta on valmis siit edasi liikuma või mitte.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles