Koduste vahenditega tselluliidi vastu

Ingrid Dreyersdorff
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia / Scanpix

Tselluliit on üks kõige tavalisemaid muresid, mis naisi üle kogu maailma vaevab. Trenn ja tervislik toitumine on üks võimalus, kuidas probleemi lahendada, aga enne, kui tulemusi näha saab, läheb päris kaua aega. Samas on olemas üks kodune nipp, mis võib aidata palju kiiremini. 

Tavaliselt koguneb tselluliit puusade ja reite juurde, aga mõnikord ka kõhu peale ja kätele. Kõik naised puutuvad mingil hetkel elus tselluliidiga kokku, sealhulgas ka kõhnad naised, vahendab BoldSky.com.

Tselluliit tekib siis, kui rasv hakkab naha all kogunema ja seda on eriti hästi näha, kui nahka näppude vahel pigistada. Siiski on olemas üks asi, mis võib sind aidata ja me ei räägi sel korral trennist ning tervislikust toitumisest.

Sul on vaja kohvi ja oliiviõli – need on ju igal naisel kodus olemas. Sega natukene oliiviõli kohvi hulka nii, et see ei oleks väga vedel. Enne, kui sa hakkad ennast pesema, võta segu ja hõõru seda kohtadesse, kus oled märganud tselluliiti. Jätka ringjate liigutustega vähemalt viis minutit.

Kuigi segu tundub alguses nahale natukene kare, siis tänu oliiviõlile ei kahjusta see nahka. Õli mõjub hoopis niisutavana ja kaitseb nahka. Kofeiin pinguldab nahka sealt, kus vaja. Proovi järele, see lihtne kodune koorija jätab su naha pehme ja mõnusana ning võitleb tselluliidi vastu. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles