Talveilmade saabudes vajab ka meigikoti sisu väljavahetamist

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Panther Media/Scanpix

Enda jumestamine on tegevus, mis kuulub enamike naiste igapäeva, kuid ikka on selle näiliselt nii lihtsa asja juures palju, mida alati juurde õppida. 

Kas teadsite, mis tuleks kindlasti enda meigikotis enne käreda külma saabumist välja vahetada ning mis on praeguse hooaja ühed kuumemad meigitrendid? Sellest räägib lähemalt WoW Studio jumestaja Alla Uusleer.

Kas külmemate ilmade saabudes peaks ka enda kosmeetikatooted ümber vahetama — kui jah, siis milliste vastu?

Kindlasti tuleb jälgida, et jumestuskreem ei oleks valmistatud vee baasil. Vee baasil jumestuskreem sisaldab veeosakesi, mis miinuskraadidega jäätuvad ning seetõttu võime kahjustada oma näonahka. Seega tuleks oma jumestuskreem välja vahetada jumestuskreemi vastu, mis on valmistatud õli baasil. Sama tuleb jälgida igapäevaste näohoolduskreemide ja kindlasti ka hügieeniliste huulepulkade puhul.

Mis on praeguse hooaja kuumem meigitrend?

Kindlasti on kõvasti populaarsust kogunud kontuurimine. Aasta alguses oli näha, et domineerisid matid ja pastelsed toonid, kuid sealjuures on hakatud eksperimenteerima kõikvõimalike värvidega huultel, eriti moodsaks on muutunud tumedad toonid nagu näiteks veinipunane ja tumesinine.

Kuidas on kodus kindel teha populaarset kontuurimist, et mitte sellega eksida?

Selleks, et mitte eksida tuleb vähemalt ühe korra käia jumestaja juures jumestuskursustel, kus ta individuaalselt teiega tegeleb ning näitab, mis on just see, mis teie näokujuga sobib. 

Miks on mõistlik pidustuseks või tähtsaks sündmuseks jumestaja külastamine?

Jumestaja näeb kliendi nägu teistmoodi kui me ise. Oma professionaalse oskusega oskab ta tuua välja teie näo ilusaimad jooned. Lisaks sellele on üsna mõeldamatu soetada endale koju sellisel hulgal kosmeetikat, kui seda on jumestajal.

Mida saab inimene teha kodusel jumestamisel, et meik tuleks veatum ning ei kipuks läikima?

Selleks, et meik tuleks veatu peaks kasutama kvaliteetset kosmeetikat. Peale jumestuskreemi pealekandmist tuleb nägu ilusti ära puuderdada ja kasutada meigi kinnitajat.

Mis on teie enda number üks ilunipp?

Minu enda number üks ilunipp on kindlasti uni ja tervislik toitumine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles