Erootilised lõhnad, mis sütitavad iha

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Panther Media/Scanpix

Mõni naine lõhnab alati nagu kastepiiskadega niisutatud roosiõis ja mõnest mehest õhkub ürgset põlismetsade jõudu. Olenemata sellest, kas see inimene jääb su lähedusse pikaks päevaks või põgusaks hetkeks, loob inimese lõhn emotsiooni. 

Muidugi mõjutavad meid lisaks lõhnadele visuaalne pool, feromoonid, energeetiline foon jpm, kuid ei tasu alahinnata lõhnade mõju sellele, kas inimene meile meeldib ja millist suhtlust me temaga soovime. 

Ulakas Kaunitar võttis appi raamatu «Seksuaalsete toimingute, kalduvuste ja elamuste entsüklopeedia» (Luhaäär, 1999) ja uuris, millised lõhnad aitavad magamistoas atmosfääri kirglikuna hoida. Olgu see nimekiri abiks, kui valite erootiliseks massaažiks massaažiõli või eeterlikku õli magamistoa aroomilampi.

Ambra – hall ambra on soojade merede and, mida lained uhuvad aegajalt kaldale. Must ambra on puuvaik, mida tuuakse Assamist. Mõlema lõhnal on tugevalt erootiline alatoon.

Jasmiin – on öeldud, et jasmiini lõhn teeb igast naisest nümfomaani.

Kannike – võrreldes jasmiiniga on kannike oluliselt diskreetsem, õrnem ja tagasihoidlikum, mistõttu sobib eriti just sügavama hingeeluga naistele.

Patšuli – saadakse Indias jm Idamaades kasvava põõsa Pogostemon Heyneanus pehmest säsist. Kasutatakse tantristlikes riitustes.

Mürr – puuvaik, mida saadakse Araabia poolsaarelt. Tugeva erotiseeriva toimega.

Muskus – muskust on saadaval erineva kvaliteediga. Õige muskus saadakse muskushirvelt, kuid seda on raske leida, kuna see on kallis. Odavam muskus on kas sünteetiline või valmistatud taimest nimega Mimulus moschatus. Muskusel on kergesti äratuntav ja väga spetsiifiline lõhn, mis mõjub äärmiselt erutavalt ja tekitab iha nii meestes kui naistes. Muskust kasutatakse laialdaselt iha tekitavates parfüümides.

Roos – oma kirge sütitavatelt omadustelt on roos kodumaistest taimedest teisel kohal jasmiini järel.

Sandlipuu – kasutatakse tantristlikes riitustes. India müüdi järgi lõhnavat taevaste neitsite rinnad nagu sandlipuu.

Sirel – erootiliste omaduste poolest kolmandal kohal kodumaistest taimedest jasmiini ja roosi järel.

Tantristlikus traditsioonis on tavaks lõhnastada naise erinevad kehaosad erinevate lõhnaõlidega: juuksed nardiõliga, põsed ja kael patšuliga, rinnad ambra ja muskusega, käed jasmiiniga, puusad sandlipuuõliga, kubemekarvad muskusega ja jalad safraniga. Meeste lõhnastamine on tunduvalt lihtsam: piisab, kui üleni sandlipuuõliga kokku määrida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles