Vallalistele: kaheksa parimat nippi, kuidas pühadeaeg üle elada

Dagmar Lamp
, Postimehe naisteportaali juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Svetlana Mandrikova / PantherMedia / Scanpix

Jõuluperiood võib vallalisele inimesele olla paras väljakutse. Female First jagab häid nippe, kuidas turvaliselt ja rõõmsal meelel järgmisesse aastasse purjetada.

1. Panusta pidudele. Pidusid ja kokkusaamisi on praegusel hooajal meeletult, seega otsusta, et iluuni võib järgmise aastani oodata ning mine ja sära seltskonnas.

2. Proovi vahelduseks talviseid kohtingutegevusi. Talvel on nii palju põnevat teha, miks mitte minna esimesel kohtingul näiteks uisutama. Palju nalja ning mõnus kardiotreening takkapihta.

3. Liitu kohtingusaidiga. Suurenda oma šansse leidmaks toredat kaaslast ning kui sa veel pole seda teinud, siis registreeru mõnel kohtingusaidil. Jõulud on üks parimaid aegu kaaslase leidmiseks, kuna kõigi meeled on romantilisemad ja avatumad väikesele armumaagiale.

4. Ole positiivne. Kui sa oled vallaline, ole õnnelik pisiasjade üle – näiteks ei pea sa pead murdma selle üle, mida oma partnerile kinkida. Tee parem iseendale täiuslik jõulukink!

5. Veeda endaga kvaliteetaega. Jah, sa võid tunda end ehk pisut üksikuna, kuid mõtle sellele nii: sa ei pea võõrustama ämmasid-äiasid, pidama maha purjakil vestlusi. Sul on vaba aega ja sa võid teha sellega, mida iganes soovid! Nii võid uut aastat värske ja puhanuna alustada.

6. Ära unusta tööpidude etiketti. Sa oled ehk asutuse jõulupidu pikalt oodanud, aga ilmselt ei oota sa järgnevat pohmelli ja kuulujutte – kui etiketil ununeda lubad.

7. Sära ja sätenda. Parim aeg kanda süümepiinadeta glamuurseid peoriideid ning seda ka esimesel kohtingul.

8. Pea hoogu. Kommid, küpsised, napsud ja piparkoogid – lõpuks ei pruugi sa end äragi tunda, kui käsi liiga tihedalt maiustuste poole küünitab. Pea hoogu ning nii võid kindel olla, et vaatad uuele aastale särasilmselt otsa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles