Talveks lase pruun küünelakk puhkusele

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Andriy Popov / PantherMedia / Scanpix

Talv jätab küüntele alles küll mõningad sügistrendid, kuid lisab neile oma aktsendi. TrendNails spetsialistid tutvustavad kolme kõige moekamat trendi.

Nii nagu loodus ei vahetu kohe talveks, jäävad ka küüntele kõlama mitmed selle sügise lemmikud. Lisandub ka uusi talviseid moesähvatusi. Kui sinagi soovid oma küüntele sügiseste lehtede asemel midagi muud, siis pakume sulle võimalust hüpata talvistesse moodidesse ning haarata kinni ilusate küünte nõudmistest meie kiiresti muutuvas maailmas.

Kuid mida siis oma küüntele peale kanda? Aga palun, siin on sulle selle talve kolm kõige moekamat trendi.

Mahedad toonid

Sarnaselt sügisega on ka talvel jätkuvalt moes mahedad ja vähem silmapaistvad värvid. Kuid siiski tasuks meelde jätta, et pruunid värvid võib talveks puhkusele saata. Nende aeg on sügisega läbi. Kord juba maha tulnud lumi oli vahepeal küll läinud, kuid küll ta tuleb uuesti ning valge lume taustale pruun ei sobi. Nii ongi sügiseste lehtedega kokku sobituv pruun moemaastikult minema pühitud.

Säramiseks tasub välja otsida kõik hallikad ja sinakad toonid. Mida tuhmim ehk selline nagu loodusest vastu paistab, seda parem. Mahedatel ning külmadel toonidel on oma imeline võlu. Leia see julgelt üles ja kanna nautides välja. Usu, neid värve kandes tõmbad kohe teiste inimeste pilke enda poole ning sellega koos saad välja näidata oma ilusaid küüsi.

Kandes talvel tuhme mahedaid toone, oled moejoont järgiv naine, keda pannakse tähele ja kes tundub ka teistele enesekindlam ja moekam.

Mahedad värvid sobituvad hästi kokku ka praeguse suure moeröögatusega, milleks on teksapüksid. Teksapüksegi ei pea nüüd ju kandma ainult kodus konutades, vaid need sobivad igas vanuses naistele nii tööle, kui ka sobilike küüntega õhtustele koosviibimistele. Ole julge ja katseta! Selline kooslus on talvemoe tipp-punkt ning sellega saad kindlasti ise ka palju positiivseid kommentaare. Ära siis unusta, et kitsaste teksapükste juurde sobivad kohe kindlasti mahedad ja moekad küünekesed.

Küünemaalingud

Ka siin on mitmed sügisetrendidest tuttavad küünemaalingud kandunud talve. Siiski, selle asemel, et oma küüntele hakata maalima puulehti, keskendu lumehelvestele. Miks ei võiks uisutajalgi olla küüntel uisud, suusatajal suusad ja lumelauduril lumelaud? Kõik, mis seostub talvega, sobib talvehooajal küüntele maalimiseks.

Tee julgelt väikeseid ja armsaid lumememmi ning miks mitte ka jõuluvana. Lase muinasjutulisel jõuluajal särada vastu ka küüntelt. Millal siis veel, kui mitte detsembris!

Väikesed pintslid on seejuures sinu loovusele ainult kasuks, sest mida väiksem pintsel, seda detailsemaid asju saab sellega joonistada.

Kuid mis värve kasutada, kui hakkad oma küüntele maalima? Parim on kasutada alusvärvina mahedaid toone, nagu trend nõuab, ning maalingute jaoks valgeid, musti ja hallikaid toone. Nende värvidega tulevad sinu maalingud eriti hästi esile ning need toovad sulle ka palju positiivseid komplimente. Kellele siis ei meeldiks kuulda enda kohta häid sõnu!

Lühikesed küüned

Sügis pakkus võimalust praktilisuse mõttes hoida oma küüned lühikestena, seda tasub jäkata ka talvel. Mida lühemad küüned, seda parem on neid soojendada kinnastes ning peita muretult suure kaelasalligi sisse. Moeteadlik teab, et lühikeste küüntega pole vaja karta, et need näevad välja koledad. Vastupidi! Neid saab väga hästi kokku sobitada talvise juuksetrendiga, milleks on ju lühikesed juuksed. Niisiis kanna julgelt lühikesi küüsi ja lõika ka juuksed lühikeseks, sest karta pole midagi. Kevadeks saab mõlemad ju tagasi pikaks kasvatada.

Usu meid, küünelakk paistab lühematel küüntel isegi efektsem kui pikkadel juba seetõttu, et see näitab sinu moeteadlikkust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles