Isa kinkis tütrele jõuludeks uued rinnad

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Haleigh York oma uue kehaga
Haleigh York oma uue kehaga Foto: Caters News Agency / Scanpix

Haleigh York on tudeng Iirimaalt, kellel oli jõuludeks vaid üks soov: uus keha. Õnneks oli tema isa valmis talle selle kinkima.

Haleigh kaalus oma elu tipphetkel 129 kilogrammi, kuid nüüdseks on ta kaotanud poole oma toonasest kehakaalust. Nimelt oli tal ülekaalulisena harjumuseks juua iga toidukorra kõrvale limonaadi, samuti maitses talle kiirtoit ning ära ei öelnud neiu ka koogist või alkoholist.

Haleigh York
Haleigh York Foto: Caters News Agency / Scanpix

Operatsiooni abiga ning elustiili korrigeerimisedes võttis 23-aastane naine alla 66 kilo, kuid see tõi kaasa uued hädad: liigne nahk ja kottis rinnad.

«Ma tundsin, et ma ei mahu riietesse, mis on mõeldud minu suurusele, kuna liigne nahk pungitas kõikjalt välja,» rääkis naine agentuurile Caters.

Haleigh ja Thomas York
Haleigh ja Thomas York Foto: Caters News Agency / Scanpix

23-aastane tütarlaps pöördus oma murega isa Thomase poole, kes oli lahkelt valmis aitama. Jõuludeks kinkis ta neiule umbes 25 000 eurot maksma läinud uue keha – korrigeeriti liigset nahka ning paigaldati rinnaimplantaadid. «Ta ei tahtnud, et ma oleksin õnnetu,» põhjendas Haleigh.

Thomas lisas, et on tulemusega ääretult rahul: «Haleigh on alati olnud ilus, kuid nüüd pakutakse talle suisa modellitööd!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles