Eradetektiiv paljastab: peamised kohad, kus paarid petavad

Dagmar Lamp
, Postimehe naisteportaali juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Antonio Guillen Fernández / PantherMedia / Scanpix

«Üks veidramaid asju, mida ma olen oma 21 aasta pikkuse eradetektiivikarjääri jooksul kogenud, on inimeste loomingulisus leidmaks kohti, kus oma partnerit petta,» tunnistab Luke Athens.

Eradetektiiv Luke Athens kirjutab väljaandes news.com.au, et kuigi stereotüüpselt võib ette kujutada, justkui taanduksid petvad paarid magamistuppa oma valgustkartvaid tegusid korda saatma, on tegelikkus teistsugune.

Ta toob välja neli veidrat kohta, kus liiga sageli paarid petmist harrastavad ning nendib, et kui inimesed panustaksid sarnase energia oma suhtesse nagu nad panustavad oma afääride varjamisele, siis ei oleks temal tööd ning suhetes poleks tõenäoliselt petmisprobleemi.

1. Võsa. Hiljuti jälgisin ma meest, kelle kohta hakkasin kahtlustama, et tal polegi afääri. Tema graafik oli lihtsalt niivõrd tihe. Kui ma teda aga tema igahommikusel jooksul jälitasin, märkasin ma, et ta kohtus tänavanurgal naissoost jooksjaga, nad jooksid koos edasi. Mõne aja pärast jõudsid nad võsastunud piirkonda ning jäid sinna umbes 20 minutiks, siis väljusid sealt ning jooksid oma ringi lõpuni. Pärast kaamerate paigaldamist suutsime me oma kliendi kahtlusi kinnitada – just seal võsas nad oma afäärile pühendusidki.

2. Avalikud tualetid. Stereotüüpne koht, kuid pakub palju privaatsust võrreldes üldkasutatavate aladega. Vahele jäädes pakub see palju võimalusi end selgitada, sest tualeti kasutamine pole ju iseenesest veider.

3. Teepervel. Ükskord tabasime me paari, kes tegutses teepervel kahe pargitud rekka vahel. Kuna reisi kestel tee äärde tõmbamine pole iseenesest veider, pakub see sarnaselt tualettidele head võimalust end selgitada. Seetõttu inimesed selle koha valivad – nii väldib vahelejäämise ohtu.

4. Kinos. Kinogi pakub head alibit – oma armukesega saab kohtuda kinosaalis sees, pärast tulede hämardumist. Kuna teised külastajad keskenduvad tegevusele ekraanil, saab pimedas märkamatult nahistada. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles