Neli nippi kuiva näonaha vastu

Ingrid Dreyersdorff
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Piotr Marcinski/PantherMedia/Scanpix

Talv ja külm ilm muudavad näonaha kuivaks. Mida teha, et sul nahk oleks pehme ja mõnus ka kõige krõbedamate külmade ajal?

PureWow jagas meiega neli lihtsat nippi, mis aitavad võidelda kuiva näonaha vastu.

Kasuta spetsiaalselt näole mõeldud õli. Lisa näiteks paar tilka näonaha jaoks mõeldud õli oma kreemile ja saadki tagasi mõnusa pehme naha.

Joo vähem kohvi. Talvised hommikud kipuvad olema kõige unisemad ja tundub, et ilma suure tassi kohvita ei ole võimalik üldse päeva käima saada, aga sa eksid. Kui sa ärkad üles ja tunned, et su kurk on kähe, siis see võib tulla hoopis veepuudusest. Selle asemel, et juua kohvi, proovi ärgata suure tassi rohelise teega, mis vastupidiselt kohvile ei vii kehast vett välja.

Joo rohkem vett. Võid vahetada suure tassi kohvi ka suure jääkülma klaasi vee vastu. Üldiselt on reegel selline et, kui sa tahad, et su nahk oleks niisutatud, siis su kehal peab olema piisavalt vedelikku. See tähendab, et sa peaksid jooma vett, vett ja veelkord vett. Kui tavaline vesi tüütab ära, siis lisa natukene sidrunit või kurgiviile, et muuta joogivesi paremaks.

Kiire ja soe dušš. Talvel ei ole midagi paremat, kui pikk ja kuum dušš, aga see kahjuks eemaldab su nahalt loomuliku rasuse ja teeb naha kuivaks. Pese kiirelt sooja veega ja hoidu pidevas koorimisest. Pärast pesu kreemita ennast kohe, kui saad. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles