Kuidas mitte pead kaotada, kui kallim pühade ajaks ära kaob

Dagmar Lamp
, Postimehe naisteportaali juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Antonio Guillen Fernández / PantherMedia / Scanpix

Kui sa oled oma värskest silmarõõmust pühade ajaks eraldatud, võib see su tuju ära ajada ning viia jõulurõõmu. Te ju alles hakkasite koos olema, see kõik on nii põnev ja tore! Aga te mõlemad veedate pühad oma peredega, seega lisandub värskesse suhtesse stressinoote.

Ära muutu pühade ajal mossitajaks, sest igatsed oma armsamat. Selmet pidevalt oma telefoni vahtida ja temalt sõnumeid oodata, järgi neid nelja Verily nõuannet.

1. Pane oma telefon ära. Kui sa avastad, et mõtled ainult sellele, kas ja millal ta helistab (sest teie suhe on veel liiga värske, et sa saaksid päriselt sellele kindel olla), tee endale teene ja pane telefon ära. Keskendu perega kvaliteetaja veetmisele. Sa ei pea olema täiesti kättesaamatu, aga pane oma telefon lihtsalt silma alt ära.

2. Pea meeles, et ka tal on kiire. Pühad on kõigi jaoks kiire aeg. Tõenäoliselt kohtute vaid hetkeks ja kui te pole ametlikult paar, siis on teie kohal veel hõljumas «kes helistab esimesena?» raske küsimus. Pea meeles, et keegi ei taha käia inimesega, kel puudub oma elu. Ka tal on asju, mida ta tegema peab ja see on hea.

3. Ära kiirusta sündmustest ette. Hoolimata sellest, kas olete oma suhte defineerinud või mitte, ei tasu sündmustest ette tormata ning end liigselt emotsionaalsel fantaasial kanda lasta. Pühi peast mõtted tulevastest pulmadest, kui te alles käima hakkasite. Ära koosta nimekirju põhjustest, miks ta sulle veel helistanud pole. Naudi jõule ja oma lähedasi! Ära raiska oma pühadeaega keskendumaks noormehele, keda alles tundma õpid.

4. Kirjuta talle esimesena ja ära piina ennast. Vaatame tõele otsa: suurim piin pühade lahusveetmise juures on turvatunde puudumine selles, et sa ei tea, mida tema sinu vastu tunneb. Kui ta sulle helistab, tead sa, et ta mõtleb sulle ning hoiab kontakti, et enda turvatunnet taastada. Tee endale teene ja anna endale luba öelda esimesena tere. Kui ta kaks päeva ei vasta, siis vaata eelmisi punkte. Mis peamine: ära kuluta oma väärtuslikku aega ja ära ole nukker, et su silmarõõm on sinust eemal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles