Täpne aeg, mil naise orgasmid on kõige võimsamad

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Grischa Georgiew/Panther Media/Scanpix

Menstruaaltsükkel mõjutab naise elu palju rohkem, kui me selle peale tavaliselt mõtleme. Glamour on teinud lihtsa kokkuvõtliku video sellest, kuidas tsükli ajastus võib igapäevastes tegevustes tunda anda. 

Menstruatsiooni 1. ja 2. päeval on energiat vähe ja kõht valutab. Sel ajal ei tasu kõvasti trenni teha.  3.-5. päeval saavad päevad tavaliselt läbi ja jõud tuleb tagasi. 6.-9. päeval võid märgata, et nägu läheb kaunimaks ja sa muutud ka üldiselt enesekindlamaks. Mõistlik oleks seda aega suurteks tegudeks ära kasutada. 

10.-13. päeval tunned end eriti seksikalt, sest kätte on jõudnud tsükli viljakaim aeg. Sel perioodil võid kogeda kõige intensiivsemaid orgasme ja tunned tahtmist palju suhelda.

Pärast ovulatsiooni toimub taas hormonaalne muutus, mistõttu võivad 15.-18. päeval tunded tugevneda. 19.-22. päeval jääb energiat jälle vähemaks ning hormonaalsed muutused võivad väljenduda näonaha halvenemises. Sel ajal tasub söögil rohkem silma peal hoida.

23.-25. päeval tekivad kergesti puhitused ja libiido langeb. PMSi tõttu pole enam erilist viitsimist maid vallutada, kuigi sellest hoolimata võiks 26.-28. päeval just rohkem trenni teha ning tarbida vähem kohvi ja suhkrut. Joo rohkem vett ja ole valmis kõike seda uuesti läbi tegema.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles