Kummaline saatus: kuulsused surevad, lähedased lähevad järele

Dagmar Lamp
, Postimehe naisteportaali juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Carrie Fisher koos ema Debbie Reynoldsiga
Carrie Fisher koos ema Debbie Reynoldsiga Foto: Fred Prouser / Reuters / Scanpix

2016 on teadupoolest nõudnud nii mõnegi kuulsuse elu, kuid kummalisel kombel on nende perede jaoks olnud asjad veelgi traagilisemad.

Kui 27. detsembril kuulsime, et igavestele radadele oli lahkunud printsess Leiana tuntud näitlejanna Carrie Fisher, siis eile teatati ka tema ema, 84-aastase näitlejanna Debbie Reynoldsi surmast. «Ta tahtis olla Carriega,» ütles poeg Todd, kelle kodus Debbie viimased hingetõmbed tegi. «Meie viimane vestlus temaga oli just Carriest ja sellest, kui väga ema teda igatseb.» Reynolds oli Hollywoodi grand old lady, kes tegi ilma 50ndatel ja 60ndatel. Aastal 1964 nomineeriti ta parima näitlejanna Oscarile, vahendab news.com.au.

18. detsembril suri 99-aastasena Ungari päritolu USA näitlejanna Zsa Zsa Gabor. Samal päeval sattus traagilisesse mootorrattaõnnetusse Mulholland Drive’il Los Angelesis tema adopteeritud poeg Oliver Prinze von Anhalt, kes oli 45-aastane. Ta suri nädal aega hiljem haiglas, esimesel jõulupühal, vahendab TMZ.

Oliveri adopteerisid Zsa Zsa ja tema üheksas abikaasa Frederic Prinze von Anhalt. Pole teada, kas Oliver teadis oma ema surmast, enne kui ta õnnetusse sattus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles