Vaata, kas 2016. aasta horoskoop läks täide: Lõvi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lõvi
Lõvi Foto: Repro

Oled tavapäraselt tõsisem, pidutsemist ja puhkamist on pigem vähem. Sul on selged sihid silme ees, saad teha paljugi enda ning oma pere majanduslikuks kindlustamiseks. Infokanalid on avatud, sinuni jõudev teave aitab olulisel määral edasi.

Tervis

Saad väga hästi aru, mis su kehale ja vaimule head, mis aga halba teeb. Suhtu endasse austusega, hoolitse enda eest. Kui hakkad väsima, kosuta end mõnusa luksusliku puhkusega. Septembris-oktoobris ole ettevaatlik, siis võib ülepingutus kergesti haiguse kaasa tuua. Ka on oht end sportides vigastada.

Karjäär

Soodne aasta äritegevuseks. Tahad iseseisvalt otsuseid teha. Asjad edenevad kiiresti, lihtne on leida uusi koostööpartnereid ning kasulikke kliente. Küllap õnnestub sul tegevust laiendada. Kohati võid küll laiskust tunda – asjad edenevad ju hästi, tundub, et mis siin enam pingutada! Ometi ei saa arvestada kestva eduga. Soodne periood on mööduv, see tuleb ära kasutada ja väsimatult tegutseda. Mööda poode käies on sul raske oma rahakotiraudu suletuna hoida – ilusad asjad pälvivad tähelepanu ja kohati valdab sind vastupandamatu kihk ohjeldamatult kulutada. Proovi olla mõistuspäraselt kokkuhoidlik.

Armastus ja suhted

Väärtusta neid inimesi, kes su kõrval juba olemas on, flirtimiseks ja uute armusuhete alustamiseks ei ole see parim aasta. Kui oled üksik, võid uue kaaslase leida lähimast suhtlusringkonnast. Ettevaatlik ole reisidel suhete arendamisega, sellega kaasneb oht petta saada. Võõraid inimesi ei ole kindlasti mõistlik esimesest hetkest usaldama hakata, käitugu nad ükskõik kui kenasti! Suhtlemine lastega võib olla paras proovikivi – pead nende mõistmise nimel pingutama, eriliselt kannatlik olema.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles