Vaata, kas 2016. aasta horoskoop läks täide: Neitsi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neitsi
Neitsi Foto: Repro

Õnneplaneet Jupiter jagab sulle heldelt optimismi ja elulusti. Võib tekkida palju huvitavaid võimalusi, ent kasu ja õitsengut toovad need muidugi vaid juhul, kui sul jätkub tarmukust neist õigel hetkel kinni haarata. Kindlasti tasub ennast arendada, õppida ja võimaluse korral palju reisida.

Tervis

Enesetunne on hea ja energiatase kõrge. Kui peaksidki haigestuma, toibud taas jõudsalt. Kui sind on vaevanud mingi krooniline haigus, võid sellest targa tegutsemise korral lõplikult vabaneda. Söögiisu võib olla tavalisest suurem, raskem on ennast kontrollida. Kehakaalu tõusu oht.

Karjäär

Õnn on sinuga septembri alguseni. Ära seda aega niisama elu nautides mööda saada, tee suuri plaane ning pühendu sellele, et õppida ja ennast arendada. Küllap tekib uusi perspektiive ja avaneb häid võimalusi – haara kinni sellest, mis sulle tõeliselt huvi pakub! Edu tõotab koostöö välismaalastega. Kui tegeled oma kutsumusega, siis küllap leiad ka viisi, kuidas selle abil  sissetulekut suurendada. Suvel ole eriti kriitiline info suhtes, mis sinuni jõuab – see võib olla pooleldi või täielikult vale. Ära lase kuulujuttudel end ärritada, ära võta neist lähtudes millegi ega kellegi suhtes seisukohta. Et tõtt teada saada, pead tähelepanelik olema ja süvenema.

 
 

Armastus ja suhted

Supervõimalusi suhete alustamiseks või uuele tasandile viimiseks pakub juunikuu. Siis võiksid puhkust võtta ja jäägitult kallimale pühenduda. Kui koduses elus tekib probleeme, suhtu neisse tõsiselt ja asu kohe lahendust otsima. Sama kehtib siis, kui vanem põlvkond peaks su abi vajama. Tuleb arvestada, et sul on aasta jooksul üsna palju kodu ja perega seotud kohustusi, mis tuleb prioriteediks seada. Võimalik, et aega selleks tuleb võtta armusuhete ja lõbutsemise arvelt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles