Vaata, kas 2016. aasta horoskoop läks täide: Kaljukits

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaljukits
Kaljukits Foto: Repro

Kaljukitsedel (eriti 5. ja 9. jaanuari vahel sündinuil) on tohutult tahtejõudu, neil on erakordne võimalus teha suuri muudatusi, sooritada täielik läbimurre. Sel perioodil sündinuil on ohtlik kümne küünega kõigest vanast ja oma aja äraelanust kinni hoida – sel juhul tulevad muudatused vastu nende tahtmist.

Tervis

Olukord on stabiilne, elujõudu ja -tahet jätkub küllaga. Eriti reipalt tunned end aasta esimestel ja viimastel kuudel. Pingelistel perioodidel võivad kimbutada peavalud.

Karjäär

Sind valdab suur soov areneda, maailma avastada. Võid seda teha nii reisides kui ka raamatute ja filmide kaudu. Välismaale võivad sind viia ka kaalukad töökohustused. On sobiv aeg (üli)kooli astumiseks. Tekkida võib aga ka olukord, kus sul endal tuleb teadmisi ja kogemusi jagada, teisi õpetada ja neile heaks eeskujuks olla. Kui tegeled kirjatööga, võib aeg kujuneda vägagi viljakaks. Aasta viimane kolmandik avab võimalusi jõuliseks edasiliikumiseks karjääriredelil. Saavutad kiiresti autoriteedi. Saad edukalt hakkama ülemuse rollis.

 
 

Armastus ja suhted

Armusuhted on tõenäoliselt stabiilses seisus. Kui oled abielus, ära võta õnne enesestmõistetavana, pööra armsamale tähelepanu. Leidke juunis-juulis aega ühiseks romantiliseks puhkuseks. Kui sul ei ole partnerit, siis ära pinguta selle nimel, et teda leida. Õigel hetkel tuleb ta su juurde ilmselt töösuhete liini pidi. Ühiskondlikus elus aktiivsete Kaljukitsede jaoks võib suveperiood kujuneda pingeliseks ja vaidlusterohkeks. Erimeelsusi võib tekkida nendegagi, keda oled juba aastaid mõttekaaslasteks pidanud. Hoidu solvumisest ja vihastamisest. Kui vähegi pingutad, annab ebakõlad sügise poole lahendada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles